Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justoneangel

Marketing

Za sve je kriva žena

Image Hosted by ImageShack.us
Pretpostavljam da većina vas zna priču o Pandorinoj kutiji. Ako ne znate upišite u google pandorina kutija i doznati ćete. Sigurno vam je poznato i što se dogodilo Adamu i Evi. Ako ni to ne znate google je tu, a i možete pogledati u Bibliji smijeh. Da sada to ne gledate malo ću skratiti priče. Dakle, Zeus je bio ljut na čovječanstvo i Prometeja te je čovjeku Epimeteju poslao Pandoru kao dar. A, uz nju i posudu. Prometej je rekao Epimeteju i Pandori da ne otvaraju kutiju, ali Pandorina znatiželja je prevladala i ona je otvorila kutiju. Tada su sva zla izašla na čovječanstvo. Pandora je brzo zatvorila kutiju i u njoj je ostala samo nada. No, ubrzo ju je opet otvorila jer je svijet bio hladan i turoban, pa je nada izašla van i čovječanstvu ostalo bar nešto u zlim vremenima.
Adam i Eva živjeli su u raju, zajedno sa svim životinjama, s Bogom...mogli su uzeti bilo koje plodove, osim onih sa stabla spoznaje dobra i zla. Tada se vrag pretvorio u zmiju, i rekao Evi da ona i Adam pojedu jabuku koja je rasla na stablu spoznaje dobra i zla, jer će tako postati moćni i veliki kao Bog. I, Eva je to rekla Adam te je on odgrizao komad jabuke. Bog je sve to vidio i kaznio ih tako što ih je izbacio iz vrta i zabranio bilo kojem čovjeku da uđe unutra.
Prema ovim događajima očito je da je žena za sve kriva headbang! Zašto Epimetej nije mogao otvoriti kutiju? Zašto Adam nije kriv zbog izbacivanja iz raja, ipak je on prvi odgrizaomad??? Naravno, tu je i Trojanski rat. Naime, povod Trojanskom ratu je bila otimca Helene. Mnogi nju optužuju za rat. Kao, ona je kriva zato što su je oteli?!?!?! Mislim stvarno bang! Imate vi još koji događaj za koji se optužuje ženu?

Pozdrav wave

P.S. zašto ovaj post? Dobro pitanje. Jednostavno želim pokazati da se prema ženama odnosi s popriličnom bahatošću i da se za sve njih optužuje. A, svi oni ratovi?!?

Post je objavljen 29.09.2007. u 17:23 sati.