Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrealfilmovi

Marketing

Rambo III (1988)

Trailer
Režija: Peter MacDonald
Scenarij: Sylvester Stallone,Sheldon Lettich
Uloge: Sylvester Stallone,Richard Crenna,Marc de Jonge,Kurtwood Smith,Spiros Focás...
Žanar: Akcijski
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Joh Rambo odbija pomoči prijtelju pukovniku Trautman u Afganistanu kojeg napadaju Rusi, no na kraju ispada da su Trautman zarobili Rusi. Rambo ode u Afganistan kako bi spasio prijatelja. Na putu dobija pomoč od pobunjenika u Afganistanu.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Prvi dio Ramba je jedan od najboljih akcijskih filmova, Rambo 2 makar je dosta slab usuprot orginalu i dalje mi je solidan i zabavan nastavak. Rambo 3 je malo slabiji od dvojke ,no i dalje mi je bio ok za pogledat. Priča i scenarij nisu nekaj , sama priča nije nimalo zanimljiva i bilo je malo cheesy dijaloga, ali bilo je i nekih cool on-linera. Režija je dobra , same akcijske scene su kvalitetno snimljene(ali malo treba smanjit u eksplozijama). Prva polovica filma je imala par akcijskih scena i nešto elemenata drame, druga polovica je ništa više nego hrpa eksplozija i skidanja rusa sa mitraljezom ili lukom i strjelom i šoranje golim rukama. Akcije kao što sam rekao ima puno i dosta je nerealna ,no nije mi smetala nerealnost budući da sam uživao u akciji i ima tu par kul načina na koje Rambo ubija protivnike. Jedno me malo smetalo previše korištenja eksplozija od kojih me počela malo bolit glava(sigurno nisam gledao film u kojem toliko stvari eksplodira). Film ima par dobrih scena kao početak u kojem se Rambo bori na ulici sa nekim iz Tajlanda, stelt scena u kojoj upada u neprijateljevu bazu kako bi oslobodio prijatelja i postavio detonatore, borba sa Rusom,kratka scena u kojoj sa svojim popularnim oružjem lukom i eksplozivnom strjelom uništi avion i itd.

Ako tražite akcijski film sa pričom i dosta pameti tražite drugdje, jer Rambo 3 je samo solidna B akcijski film u kojem atraktivne akcijske scene vode riječ. Sveukupno jako sam uživao filmu, ali nadam se ipak da će dolazeća četvorka biti malo bolja. Opčenito filmu treba bolja priča i malo manje scena eksplozija.

Ocjena 4/5

Post je objavljen 10.09.2007. u 11:03 sati.