Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lansarote

Marketing

Šta će vam se damas desiti reći će vam horoskop


Posao
Pripreme i promjene vezane za posao i poslovne ponude obilježit će ovo razdoblje. Moguća su i veća angažovanja za one koji imaju privatne firme i poslove. Za one koji se bave komunikacijama ili informatikom dolazi vrijeme uspjeha napretka i daljeg školovanja. Finansijska poboljšanja su na vidiku. Potrebno je čuvati se štete kroz krađe ili gubitke značajnih stvari ili dokumenata.
Ljubav
Većina ce uživati u ljubavnim zadovoljstvima i provodima sa partnerima i porodicom. Mnoge tajne veze će se pokrenuti u ovom periodu a i mnoge će biti otkrivene i prekinute. Potrebno je više otvorenosti u partnerskim odnosima ako želite da steknete dugoročno povjerenje i pažnju partnera. Ljubavi na daljinu bit će pojačane komunikacijama ili čestim putovanjima.
Zdravlje
Obratite pažnju na kičmu i moguće povrede nogu. Nekima će biti neophodna posjeta zubaru.



Posao
Neizvjestan period u pogledu poslova i poslovnih angažovanja, osim onih kojima je posao povezan s inostranstvom. Čuvajte se nepromišljenih reakcija na poslu ili s poslovnim partnerima, jer prijeti i sukob mišljenja. Nije vrijeme za sklapanje ugovora i ako je moguće odgodite to barem do polovine ovoga mjeseca. Školarcima je potrebna pojačana koncentracija ako žele imati uspjeha u školi. Za one koji se u ovom vremenu zaposle neka se previše ne opuštaju jer se mogu desiti i manja razočarenje u radne kolege i šefove.
Ljubav
Nove ljubavne veze obilježit će ovaj mjesec. Zadovoljstvo i pažnja koju ćete dobijati od partnera usrećit će vas. Značajna putovanja će uzrokovati i ljubavna uživanja i druženja koja se mogu i zajedničkim životom nastaviti. Neki će imati i tajnih poziva i poruka od starih ljubavi i ponude za obnavljanje veze.
Zdravlje
Potrebno je više odmora i opuštanja. Čuvajte grlo i noge. Moguće su i stomačne tegobe.

Posao
U poslu će biti potrebna kontrola i oprez zbog mogućih pritisaka. Posao ćete uspješno završavati. Oni koji se bave privatnim poslovima, razmišljat će o promjenama ili uvođenju
novina u posao. Ako tražite posao, u ovom periodu će to malo teže ići, mada će poneki i uspjeti da se zaposle, a posebno oni čiji je posao vezan za modu i estetiku. Napeta situacija u aktivnostima može uzrokovati gubitak posla ili grešku koju će morati duži vremenski period ispravljati. Finansije će se u ovom mjesecu popraviti.
Ljubav
Mnogi će imati energije i želje za davanjem i primanjem ljubavi. Trebat će se malo više potruditi pripadnici muškog pola, jer će nailaziti na negodovanje partnera i nezadovoljstvo koje ih može baciti u razočarenja. Ljubavne avanture će biti kratkotrajne i beznačajne pa time će i želja za promjenu partnera rasti. Moguća su i obnavljanja i pomirenja u vezama gdje je bilo sukoba i prekida zbog drugih.
Zdravlje
Psihička nezdovoljstva mogu dovesti do iscrpljivanja organizma i podložnosti raznim virusima. Oprez ako se bavite nekim sportom.

Posao
Mnogo truda i mnogo ulaganja u poslovne uspjehe, neće rezultirati prema očekivanjima. Premorenost u poslu pojačat će nervozu koju ćete prenijeti i na radnu okolinu. Od polovine mjeseca situacija se mijenja na bolje. Osobe koje se bave timskim radom, imat će dosta uspjeha u proširenju posla. Ako se školujete, ovo će biti prilika za uspjeh. Finansijska situacija će biti dosta promjenjiva i bez velikih dobitaka.
Ljubav
Mnogi će osjećati da im nešto u vezi ili braku nedostaje pa će razmišljati o promjenama. Nova poznanstva bit će od velike radosti. Bračni lomovi mogući kod osoba koje su dugo u lošem braku. Jedna tajna veza mogla bi neke koštati i gubitka braka ili duge čvrste veze.
Zdravlje
Manji problemi s probavom. Mogu se javiti i problemi s kukovima i nogama.



Posao
Konflikti sa saradnicima uzrokovat će razočarenje na poslu. Ako tražite posao, moguće je da uspijete ali uz veliki napor i brige koje se provlače u poslu. Neriješeni dugovi, zaostale plaće, konačno bi se trebali riješiti. Finansijska situacija će biti povoljna, samo se treba čuvati prkomjernog trošenja.
Ljubav
Uživat ćete u romantici, ljubavi i druženju. Sudbonosno da reći će mnogi, a mnoge dame će biti sretne zbog trudnoće. Većina će pokrenuti tajne veze ili prijateljstvo pretvoriti u ljubav.
Zdravlje
Puni ste optimizama. Oprez, pripaziti na srce i disajne organe.

Posao
Imat ćete priliku da se pokažete na poslu. Prihvatite sugestije i kritike kolega. Prekovremeno angažovanje na poslu, i pored umora, rezultirat će zadovoljstvom. Mnogi će kroz posao ulagati u usavršavanje. Finansijska situacija bit će dosta stabilna, a prekovremeni rad nagrađen.
Ljubav
Napetost i preopterećenost raznim aktivnostima loše će utjecati na vezu. Moguće su i svađe koje mogu završiti raskidom. Neki će donijeti i važne odluke za zajednički život koji će ih usrećiti.
Zdravlje
Treba voditi računa o ishrani, jer su moguća trovanja. Problemi sa stomakom i želucem kod većine će biti naglašeni u ovom periodu.

Posao
Posao i poslovne promjene bit će naglašene u ovom periodu. Posebno oni koji se bave medijima i javnim poslom težit će napretku, uspjeh neće izostati. Mogu se javiti problemi sa šefovima ili poslovnim saradnicima, pa se savjetuje i malo više opreza u komunikaciji s njima. Novi poslovni počeci i šanse za pokazivanje, također će biti od velike važnosti za mnoge koji se bave modom ili manekenstvom. Prekomjeran posao ili mogućnost biranja posla imat će poneki pripadnici ovog znaka. Pomoć drugih osoba će biti naglašena za one koji se bave timskim radom.
Ljubav
Osjetit ćete promjenu na partneru i time pojačati ljubomoru koja će vas uništavati. Potrebno je razumijevanja za partnerovo ponašanje i samo tako možete sačuvati vezu ili brak. Nova poznanstva i ljubavni počeci mnogima će u ovom periodu donijeti i trajnu sreću u partnerstvu.
Zdravlje
Pojačan nemir i sklonost depresiji bit će izraženi kod osoba koje su već dugo usamljene. Problemi sa bubrezima.

Posao
Na pomolu su novi poslovni izazovi koji će zauzeti značajno mjesto u vašem životu. Iskoristite priliku da napredujete. Ako se bavite poslovima koji su usko vezani za finansije, budite oprezni, čuvajte se rizičnih poteza.
Ljubav
Iskoristite ovaj period da prebolite i zaboravite neprijatnosti i raskide koje ste imali. Nove veze i avanture, u kojima biste se mogli jednostavno naći, neće biti dugoročne. Mnogi će postati nezadovoljni partnerom i njegovim ponašanjem što će uzrokovati nervozu i time narušiti vezu. Pojedinci će duge veze krunisati brakom. Tajne veze su, također, moguće.
Zdravlje
U ovom periodu treba se čuvati virusa i jakih upalnih procesa. Neke Škorpije mogu biti izložene i povredama glave. Savjetuje se više šetnje u prirodi da bi se u organizam unijela ravnoteža.


Posao
Mogući su veliki poslovni počeci ili preokreti u postojećem poslu. Bit ćete angažovani na više strana što će izazvati ljubomoru kod okoline zbog vašeg poslovnog uspjeha. Može se desiti da neki zbog pretjeranog optimizma i nemarnosti izgube posao. Ozbiljnost i predanost na poslu će biti veoma važna za nove početke i preokrete koji će se dešavati u ovom periodu. Ako želite uspjeh, marat ćete se odreći mnogih uživanja koje ste do sada imali. Ako tražite posao, ovo je pravo
vrijeme.
Ljubav
Možda ćete biti izloženi kritikama voljene osobe. Ako ste u braku, moguće su nesuglasice zbog vaše ljubomore.
Zdravlje
Nervoza i nemir mogu pojačati probleme sa želucem i probavom.

Posao
Ovo je period uspona i padova. Ako želite promjenu radnog mjesta ili organizacije, dobro promislite. Mogući su i usponi koje već dugo vremena očekujete i kroz koje ste imali prepreku zbog drugih osoba. Više se angažujte ako želite napredovati jer ništa neće doći samo od sebe. Finansije će biti dosta promjenjive. Ako očekujete povrat duga ili neke druge prihode, ovo je period za ostvarenje i radost kroz finansije.
Ljubav
Mogući su zajednički poslovno ljubavni počeci. Prve i prave ljubavi će se javljati u ovom mjesecu. Veze koje već dugo traju bit će brakom krunisane. Ljubavno uživanje može poremetiti ljubomora partnera.
Zdravlje
Opasnost od problema sa kostima. Psihički nemiri i depresije također su naglašeni.

Posao
Posao i poslovne aktivnosti bit će naglašene. Poslovi vezani za inostranstvo će se pojačati i moguća su unapređenja. Manji sukobi zbog neslaganja na poslu. Promjene radnog mjesta su naglašene. Za one koji traže posao u drugom gradu ili inostranstvu u ovom mjesecu će imati priliku i ostvariti svoje želje.
Ljubav
Promjene kojima već duže vrime težite ostvarit će se. Uživat ćete u ljubavnim zanosima. Tajne veze će imati dosta utjecaja u ovom periodu i bit će veoma naglašene. Moguće da se pokrenu i tajne ljubavi iz prošlosti koje su prekinute zbog udaljenosti.
Zdravlje
Odbacite strah i nemir koji mogu pogoršati fizičko zdravlje i donijeti probleme s malaksalošću. .

Posao
Poslovni napredak će mnoge obradovati i u tome će uživati. Očekuje vas posao privremenog karaktera. Više angažovanja u poslu donijet će i poboljšanje finansija.
Ljubav
U ljubavi će biti ugodnih iznenađenja. Nekima će se ostvariti davno sanjani san da imaju nekoga ko će ih iskreno voljeti. Nova poznanstva i druženja dovode i do ljubavnih ispunjenja i čvrstih veza. Prekidi za koje se neki već duže vrijeme spremaju u ovom mjesecu će se i ostvariti i ti će se osloboditi velikog pritiska koji ih je već duži perod mučio.
Zdravlje
Nemojte dozvoliti da vas drugi fizički iskorištavaju da kroz to imate teškoća na fizičkom planu i problema s kičmom i nogama.

ZA FTV HOROSKOP RADI www.vidovitadzemila.com


Post je objavljen 11.09.2007. u 02:22 sati.