Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krchovecrnemisli

Marketing

yaay, novi post.!

evo mene opet, u punom sjaju......

pa evo, da odmah pozdravim sve koji ce izdvojit nesto svoga dragocijenog vremena (kazem ovo jer je danas vrijeme novac, iskljucivo) i zahvaljujem im unaprijed.....

da kazem da ce ovaj post biti malo duzi, bar se nadam, samo da me insporacija me pusti (imam insporacije napisat post, a kamoli za neki dugacak) nego, opet se ja salim. potrudit cu de sa bude malo veci, da vam nebude dosadno, da imate sto citati. Iako mislim da vam nije dosadno, pa skul je pocela.

da, skul. wee
pocela je. a ja mislim da je vec bilo i vrijeme(neka ne nadu uvredu oni koji su srednja tamo neki 2,3 razred, ono) iskreno, ja sam jedva docekao da pocne. jebote, vec mi dosadilo svaki dan sjedit u ovoj truloj stolici za vec do kraja isfuranim internetom i kompo. ono.
da, mogu vam sa ponosom reci da sam upisao Elektrotehnicku skolu, smjer Elektrotehnicara. ono, skola je preteska, ali kontam da cu ja to moci, ipak sam prosao sa pet xD
nego, salu na stranu. frendovi mi se cine jako kul, ono, imam loodi razred, jos spaljeniju racu, neka debela iz fizike, ali posto svi znamo deblje nastavnice su vise spalj,spalj nego ove "normalne" ono, mos slobodnije razgovarat, mi tamo cak i ponekad okresemo pred njom, a ona se smije. kul.
razred je spalj,spalj, kao sto sam i rekao. ima neki njub tip koji je streber i ima jako debele naocale, ali lik jebeno igra basket, svaku ubaci bokte pomogo. mi ono, VAU. ali nema veze.
ima nas od svagdje. od osijeka, petrevaca, musića(neznam di je to XD), petrijevaca, bizovca donjeg miholjca, pa cak i iz ladimirevacazubo hehe, ja, naravno.
moram nas pohvaliti. imamo i jednu curu u razredu. Mateja joj je ime. bas zalim curu, jer kad krene praksa, moramo turpijat bang ono......

inace. ja, pa ono, dobro sam. moze i bolje, trenutno me neke stvari muce, ali frendovi utjecu pa i ne mislim......uglavnom, moze i bolje. sto se tice ozljeda na radu, imam plavicu na lijevoj potkoljenici, to sam napravio na jednom triku na skejtu.....bas me boli, vec dva dana. nekima, mozda ce znati, a nekima pak nece znaciti nista, naime, trik se zove "fakie 360flip" eto tako.

sto se tice martina, mene i bloga. jos nista, nazalost. nemamo se vremena vidjeti, pa se primit posla. ali kontam da cu probat nesto. neznam.

a sada sam malo zivcan jer sam u strci sa vremenom, kontam da moram neki posao obaviti kod kuce sada, pa onda idem malo ČILAT (xd) pred staru (skolu)

idem vidjet sta ima. ono.

pa evo, vas, ekipu pozdravljam, budite mi dobri.......mah

Post je objavljen 10.09.2007. u 18:06 sati.