Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

HRVATSKA JEDNOM NOGOM U ČETVRTFINALU: uz blijedu igru, 2 od 5 pobjeda, 33.5% šuta za tricu, I AKO ŠPANJOLCI DOBIJU IZRAEL...


Image Hosted by ImageShack.us
LAZAROS PAPADOPOULOS: naša centarska linija je doslovno preko noći uspjela transformirati grčkog antijunaka sa mizernih 29% šuta iz polja u $uperheroja koji šutira nevjerojatnih 47%...



NADA ZADNJA UMIRE...
8 RAZLOGA ZAŠTO JOŠ UVIJEK NAVIJAM ZA HRVATSKU



1. Prkačinov spin-move. Još uvijek učinkovit, upali barem jednom protiv svih protivnika down-low..

2. Twin Towers: Kasun & Barać. Iako je ovu taktičku varijantu skrivao kroz prve 4 utakmice, Jasko nije mogao odoljeti Kasunu na centru i Baraću na power forwardu. Grčku su iznenadili zonom, mogu „pojesti“ za doručak bilo koga, unatoč tome što Kasu očigledno fali Vujčić na terenu...

3. Najniži je najbolji! Prvi strijelac ekipe je s nevjerojatnih 17.8 poena 6'0'' visoki Marko Popović. Odlična vijest za sve rjeđe pobornike popularizacije košarke u nogometnoj državi.

4. Balanced scoring. Ako niste primijetili čak 10 od 12 igrača naše selekcije je na prosjeku većem od 5 poena, čak četvorica iznad 10 poena.



1984 - USA OLYMPIC TEAM vs NBA ALL STARS: The scene was Phoenix, AZ. This was the 8th game in a series of exhibitions for the Olympic Team. The Olympic squad won 84-72. this game gave a glimpse into things to come from some of the players from the class of '84, which was dubbed the Greatest Class in NBA history. The game also featured established greats such as Alex English, Magic, Isiah, Walter Davis.


5. Four guard rotation. Iako je jedini istinski play Kule kojega je napokon krenuo šut, Planina, Roko i Pop su do sada dokazali da mogu igrati protiv bilo koga i pogoditi od bilo gdje.

6. Marko Tomas is alive!!! Saga o povratku se nastavlja danas protiv Rusa, vidi se da je željan dokazivanja, da zaslužuje stepenicu više u svom košarkaškom životu.

7. Clutch time shooting. Naši su i protiv svjetskih prvaka i svjetskih viceprvaka demonstrirali da im u žilama ne teče Babić (kao meni) nego tekući dušik. U potpunosti kontroliraju zadnju minutu susreta, ako ne i dvije. Za sada nema promašenih slobodnih bacanja u tom vremenskom segmentu, što je iznimno važno kako za rezultat, tako i za naša srca i glasnice.

8. Jasmin Repeša za kormilom. Suci ga respektiraju, protivnici ga respektiraju, tu je da iz momčadi izvuče maksimum MINIMALNIM NAPORIMA. Za sada u potpunosti uspijeva.


Muraya
NBA.BLOG.HR




Post je objavljen 10.09.2007. u 17:24 sati.