Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/otrovnopero

Marketing

U MRAKU

Poznavali smo se mjesec dana. Viđali se svakodnevno. Želio sam je. No, nisam htio navaljivati. Nešto mi je govorilo, da bi s njom moglo biti drugačije. Te večeri, bili smo na večeri u kineskom restoranu. Stajali smo na parkiralištu. Krenuli smo prema mome autu. Uvijek sam je vozio na izlaske. Nehotice, spustivši ruku u džep, osjetio sam glatku kutijicu prezervativa. Sjedili smo u autu i vozio sam u tišini. Odlučio sam u trenutku. Pozvao sam je k sebi i pristala je. Vjerovao sam da me želi kao i ja nju.
Dok sam je skidao, uživao sam kao nikada. Uzbuđivala me. Nije mi bilo važno ništa. Ni kako izgleda, ni ljepota, ni išta o čemu sam prije razmišljao. Bilo je važno samo to da me uzbuđivala do bola. Moje su prepone vapile za njezinim dodirima. Za njom.
Bio je mrkli mrak. Ništa nisam vidio. Bio sam svjestan njezinog tijela koje se previjalo na meni. Opkoračila me svojim nogama. Držao sam je za bedra i polako, izluđujući spuštao na sebe. Čuo sam njezino stenjanje, koje je povremeno prelazilo u tihi vrisak. Sve više sam se uzbuđivao. Ipak, odagađao sam. Suzdržavao sam se. Htio sam da traje. Nisam bio svjestan buke koja je dolazila iz vana. Koža joj je bila skliska od znoja. Ljepio sam se po njezinom tijelu. Činilo se da je znoj ljepilo koje nas spaja. Sjeo sam i priljubio se poptuno uz njezino toplo tijelo. Godio mi je taj osjećaj. Usne su nam bile spojene. Voljela se ljubiti. U više navrata mi je to rekla. Nije me smetalo. Njezine čulne usne istraživale su moje. Imala je nemiran jezik. Ljubili smo se cijelo vrijeme. Slušao sam njezine jecaje, osjećao drhtaje njezina tijela. Grčevi orgazma potresli su njezino tijelo. Iznenada. Činilo se kao da se i ona iznenadila. Trajalo je dugo. Izvijala se jecajući. Više ništa nije bilo važno. Nisam se mogao više suzdržavati. Svršio sam duboko u njoj. Spustila se s mene. Opuštena, mirna, ubrzanog disanja. Naslonila je glavu na moje rame. Volim te, prošaputala je i zaspala. Bio sam sretan.


Post je objavljen 10.09.2007. u 13:37 sati.