Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/connected

Marketing

LjEtO...

EjLa LjUdOvI nOvOg pOsTa...PrOšLa sU ChAk 2MjEsEcA Od zAdNjEg... PuNo sE ToGa dOgOdIlO I pRoMiJeNiLo.. BiLa sAm sA BaDu nA RaBu kOd nJeZiNe sEkE LeNe...BiLo nAm jE PrEeJeBeNoOo...=)
PoŠtO LEnA ImA StAn u cEnTrU NiSmO MoRaLe RaNo dOmA,i IzLaZiLe sMo SvAkIh 5min NeGdJe..=)
PrVi pUt kAd sMo BiLe NiSmO Se Ni JeDnOm oKuPaLe...NiJe NaM sE DaLo iLi bI ChAk zAbOrAvIlE Na tO KoLiKo NaM Je BiLo lIjEpO...nIsMo iMaLe jUtRa,...nAš dAn bI BiO..:pOpOdNe,U vElUm nA RuChAk,MaLo dO MaRiNa nA šTaNd..zAjEbAvAlE Se,mAdO Se sPrEmIt zA VaN,i iZlAzAk...I TaKo SvAkI DaN...=)!!! SuBoToM SmO IšLe u VOX,tO Je pReJeBeNo mJeStO GdJe sMo sE TaKo iSpLeSaLeEe..=),..aJmE zAlJuBiLa sAm sE U To ChUdO Od MjEsTa..RAB-nAjBoLjA StVaR OvOg LjEtA! TaKoĐeR SaM UpOzNaLa tOlikO nOvIh lJuDoVa...kOlIkO Se lJuDi Iz RiJeKe rAzLiKuJu Od lJuDoVa s RaBa...NeŠtO nEvJeRoVaTnO..PoGoToVo BoYs..=)...
„MaLi KaFe“...u tAj sMo kAfIcH dOlAzIlE SvAkI DaN,kOd LeNe...a zNaLe sMo sVrAtIt i dO SaN AnToNiA!! NeZnAm..OcHaRaLo mE To mAlO MjEsTo..=)..Da sAmO ZnAtE KoLiKo SmO PaRa bAdU I JA SpIsKaLe..HeHe...oPsKrBiLe sMo sE,I To dObRaNo..HeHe..=) NaPrAvIlE SmO I TeToVaZhE Iz zAjEbAnCiJe..aLi zNaChEnJe TeToVaŽe oStAjE IpAk nAšA TaJnA,bAdU??!..=)
ZaDnJu sUbOtU sMo tReBaLe pRvO OtIcHi u vOx,a zAtIm nAzIcHaT MaTiJaSa,dA nAs oDbAcI Do sAnToSa,..aLi sVe Je kRiVo iSpAlO...NiŠtA NiJe biLo kAo sTo sMo sE NaDaLe...=/ i bAdU i jA ŽaLiMo zBoG NeKiH SvOjIh pOsTuPaKa,aLi SaDa jE GoToVo..pReŽiVjElE SmO...=/..=)

OvO LjEtO ChEmO pAmTiTi pO pUnO StVaRi i dOgAđAjA KoJI Su nAs oBiLjEžiLi...VeSeLiH I TuŽnIh.. MoJoJ Je pRiJaTeLjIcI TaTa SkLoPiO OcHi! DiViM sE nJoJ i nJeZiNoJ ObItElJi KaKo Se dRzHe! Oni ZnAjU Da UvIjEk MoGu rAcHuNaTi nA nAs...SvOjE P.p.!!! (OnI KoJi tReBaJu zNaTi....ZnAjU sTa tO ZnAcHi...!)

DaNaS sU dOrInA I BaDu pReSpAvAlE KoD MeNe jEr sAm sAmA DoMa...=) BiLo jE SuPaCh... Od zAjEbAnCiJe,dO tOgA Da sMo u 2h IshLe JeStI PaLaChInKe..i tO TaKo Da sAm iH Ja pEkLa,dOrInA MaZaLa sA NuTeLiChOm i bAdU Je bIlA NaŠ OsObNi DJ!!!..DeRnJaVa dOk sMo vRiŠtAlE (KaO PjEvAlE),.HeHe..mA BaŠLuDiLo..=)..AjMo cUrKe i nExT wikEnD..=)

Image Hosted by ImageShack.us


To vAm Je UkRaTkO To...=)! U SriJeDu NaM Je 1.RiVeR OvE GoDiNe,pA Se iDeMo iSpLeSaT...=) TaKoĐeR Se ŽeLiM zAhVaLiTi LeNi i Ani..=)
SvImA VeEeLiKa pUsA...UzIvAjTe!!!...=)


***U pEtAk,U ŠkOli,Je Na TjElEsNi ToNkA dOšLa Po MeNe JeR mE nAvOdNo RaSkA tReBaLa NeŠtO,i PuTeM dO uČiOniCe ToNkA mEni KaO dA jE mAlO ljUtA rAsKa!!!..LJuTa?!,,aJmE dO tAmO sAm Se PrEzNoJiLa MiLiJuN pUtA!!!!... KaD oNo UđEm Ja..A sVi TiHiii..Ne ChUjEš Ni MuHu!!..i ToNkiCa Se OkReNe i Da Mi JeDnU sReBrNu VrEcHiChU i NeKi PlAkAt!..KaD oNo OD CIJELOG RAZREDA!!!...aJmEeE,nEmAtE pOjMa ŠtA jE tO biLo,...OdMaH sAm TaMo OtVoRiLa i UgLeDaLa OgRliCu Na StAr!!!...StAr!!!..i OnDa jOš pOsTeR Na rEd hOt cHiLi PePpErSe!!!!..cijeli dan sam plakala!!!.. NiKaD NiSaM mIsLiLa dA ChE...mA SaMiM TiMe sHtO Su mE Se sJeTiLi!!!... Ma jOj...PoGoDiLi sU,SvE!!!..jEr iPaK ThAt's My tHiNg..thumbup.. HvAlA VaM LjUdOvI MoJi...I WiLl nEvEr eVeR FoRgEt yOu aLl!!!...kIsS...kiss***

Post je objavljen 09.09.2007. u 21:21 sati.