Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pudingodcokolade

Marketing

Hairspray u kinu, Paganini na trgu, Romeo i Julija na Zrinjevcu, Harry Potter u tramvaju

e da i bili smo u kinu. jučer. Dana, Hana, Josipa, Maja, Petra, ja. gledale smo hairspray. mjuzikl/komedija. smiješan je. poslije kina ošle u megić. onaj kod trga. pojele sladoled. odšetale do trga. otpratili Maju na šesticu za črnomerec i sjele. raspravljale gdje ćemo. onda, čula ja neki tip počeo svirat violinu na suprotnoj strani (stanici zapravo). Paganini. meni najdraža skladba. potrčala ja na drugu stranu i sjela se blizu tipa i uživala u glazbi. dotrčale cure do mene. i onda. što onda? aha. Dana i ja mu dale 13 kuna. i onda…...sjele na neki tramvaj. šesticu mislim. izašle na sljedećoj stanici. otišle na klupicu na Zrinjevcu. pričala ja Hani i Petri priče. one pogađale koje priče im pričam. dugo im je trebalo da pogode Romea i Juliju. digle se i otišle na stanicu. čekale šesticu. u tramvaju glumile mi Harry Pottera.
Legenda (abecednim redom)-
1. Dana - Hermiona
2. Hana - Neville
3. Josipa - Ron
4. Lucija - Harry
5. Petra - Luna
zapravo smo Dana i ja većinom glumile. na engleskom naravno. i s british naglaskom. dođe nam jedna žena: Kako super govorite engleski.
Ah. cerek
polaskane smo došle u kvart. otišle do parkića. motale se po toboganu. Hana i ja otpratile Petru. vratile se u parkić. još nekih pet minuta sjedile u parkiću, pozdravile se s Josipom i otišle. pozdravila se s Danom i Hanom i otišla doma. uzela sestrin stari CD iz glazbenog i slušala Paganinija. otišla spavat.

Image Hosted by ImageShack.us


probudila se i otišla na Bistricu. bila misa. poslije otišla u restoran na ručak. vratila se doma. napisala zadaću.

Image Hosted by ImageShack.us


zanimljiv dan jučer. i danas. sutra škola. ne da mi se. mora se preživjeti još jedan tjedan. uspjet ću.

đenja fino


Post je objavljen 09.09.2007. u 19:54 sati.