Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinpark6666

Marketing

Hy ljudi!!! Evo mene, napokon!!!

Dragi moji...

Evo, sad sam sjela za komp i počela pisati novi post jer dosad nisam jednostavno imala vremena!!! Imala sam tonu zadaće, sutra pišem inicijalni iz matiše, ispitivanja su počela....
A još i sutra u školi slavimo neki Olimpijski Dan pa svi moramo imati bijele majice i eto, ja otišla u WGW&WGW i kupila bijelu majicu, dugih rukava na kojoj piše „I JUST LOOK SWEET & INNOCENT“ i nosit ću ju sutra u školu. OVIM PUTEM POZDRAVLJAM MARIJANU KOJA JE NAJBOLJA FRENDICA NA SVIJETU!!!!!!!!!!!!! I eto tako, Cule mi je posudila CD Linkin Parka „Meteoru“ pa sam rippala na komp i sad slušam na novom MP3-u. Cijeli tjedan sam imala puno zadaće i za učiti pa nisam stigla napisati novi post i nisam se dugo javljala. Žao mi je moji vjerni čitaoci, no izgleda da ću se moči javljati samo svaki tjedan jer nemam vremena!!!! Ali za vas ću naći vremena.... :) Ovim putem pozdravljam slatku Leonu koju sam danas vidjela i šaljem joj veeeliku pusu!!!! Ja i moje frendice smo osnovale klub „PKM“, ali u ugovoru koje smo potpisale stoji da vam ne smijem reći protiv čega se borimo, no čim to pobijedimo, javit ću vam kako je proteklo!!! I, eto tako, nema ništa posebnog novog, osim što sjedim s mojim najbolim prijateljem Grabom u klupi u školi kojeg, također ovim putem, pozdravljam..(bok Graba!!!)
Jučer sam kupila novi Teen i pročitala članak o tome kako je jadnog Chestera neka ženska terorizirala i upala mu u bankovni račun, njegovu osobnu poštu i saznala sve(!!!!) o njemu....sad joj prijeti kazna od 5 godina zatvora i mora platiti 250, 000 $ kazne zbog upadanja u državne arhive! Jadan Chester... :( Ako što još saznam, javit ću vam!!!



P.S. Evo slika moje slike!!!:

Post je objavljen 29.07.2007. u 21:38 sati.