Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tibetskiterijeri

Marketing

Treba li vam pas (?)

- Ljubav prema psima, prema prirodi, onakvoj kakvu ju bez psa ne bi mogli doživjeti i toj malenoj pahuljici pseće dlake koju izimamo da bi nam bila prijatelj kroz cijeli svoj život, nažalost, prekratki pseći život.

- Bez takve ljubavi štene nikada ne će izrasti u normalnu i pozitivnu osobu, a to je uvjet koji bi bi svaki vlasnk psa trebao ispuniti. Ni vrhunska dresura, ni najbolji odgoj, ni najskuplja hrana, psu ne mogu zamjeniti pažnju i ljubav koju vlasnik treba i mora posvetiti. . Pas nije stvar, on je vrlo inteligentno živo biće i postupati s njim, na način koji ne zaslužuje, ne samo da je grijeh, nego je i mač s dvije oštrice.

- Ukoliko udovoljavate ovom osnovnom zahtjevu koji se postavlja pred svakog vlasnika, svakako uzmite štene i to što prije, a ukoliko ne udovoljavate, onda bar pročitajte savjete koji slijede:

Pas vam treba da bi štitio vašu imovinu?

-Nemojte uzeti psa, uzmite alarm, jeftin je, pouzdan i ne zahtjeva dodatnja ulaganja.

Pas vam treba da bi štitio vas?

-Nemojte uzeti psa, tjelohranitelj je daleko bolji izbor, smiren, pouzdan, koristi vatreno oružje, a ne zube, a ni s njegovom inteligencijom nećete imati problema.

Pas vam treba da bi istakli svoj status u društvu?

-Nemojte uzeti psa , novi Mercedes, Jaguar ili slično daleko će više pridonijeti vašem ugledu, a jahanje ili tenis sportovi su za vas. Psa treba šetati, a to može biti vrlo naporno.

Pas vam treba da bi zaradili novac na borbama pasa?

-Nemojte uzeti psa, vratite se na Altavistu ili Google, potražite pojam "Bolnica za duševne bolesti Vrapče", upamtite adresu i trk tamo. Pripremite se za duži boravak.

Uzeli od PSI za neznalice


Post je objavljen 09.09.2007. u 12:47 sati.