Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duosisters

Marketing

RIHANNA- POP DIVA KOJA OBARA REKORDE


Rihanna je na sceni već tri godine, a svaki put kada je netko želi otpisati kao čudo jednog hita, ona se vrati s novim. Njezin posljednji hit zove se 'Umbrella' i odmah se pretvorio u pravi fenomen na svjetskim glazbenim ljestvicama



Tko je mogao očekivati da će cura za koju se smatralo da je samo jedna u nizu iz američke miješalice pop zvjezdica završiti kao službeni obarač glazbenih rekorda? Rihanna je možda počela kao netko koga su nazivali one hit wonder, a onda je brzo izbacila i drugi megahit, nakon čega su zlobnici počeli raspredati o two hit wonderu, no sada je već jasno da je riječ o mladoj pop snazi s kojom treba ozbiljno računati.

Iako niti jedan njezin album nema snagu zaokružene kvalitete, ostaje činjenica da je Rihanna došla na glazbene ljestvice s namjerom da na njima i ostane. I to dulje od drugih – njezin veliki, veliki hit Umbrella, s kratkim repanjem Jay-Z-ja, tek toliko da se pokaže puna snaga (iako je težina cijele stvari ipak u jednom od najboljih instrumentala godine i odličnim karipskim vokalnim egzibicijama mlade dive), u Britaniji je na prvom mjestu već deset tjedana zaredom, postavši najdulje živućim singlom britanskih ljestvica u posljednjih deset godina!




Post je objavljen 09.09.2007. u 10:25 sati.