Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tears4songs

Marketing

noćna spika...

Naslov tak, bezveze (sram me bilo).

Kaj reći...sa još više kretena sam u razredu...konobari i kuahri spojeni u jedna razred, pa nas je 35-36. Stalno smo u jednoj učionici jer ta jedina ima toliko mjesta. Nismo radili ništa novog osim iz Francuskog, kojeg ove godine planiram tesat i ugrafitit. Sram me prošle godine kada gledam po brojci 2, makar jest da sam imo problema koji niti ovdje ne pišu, svejedno nije lijepo vidjeti na svjedodžbi dovoljan (2) a mogao sam imati odličan (5). Mrzim to što sam lijen.

Praksa mi je srijedom i subotom, i gdje sam sada, za sada je ODLIČNOthumbup, šef super, ne sere jer su njemu, dobar čovjek, objašnjava mi, pokaže, i to napravim. Nice-o. I ima fakat lude rečeniceludto ni propheta nemo nije izmislio (nisu dubokoumne, no tako potrefe živac da proradi (ne mislim na živčanoću)) da je to strašno.

gasim komp jer je počeo proizvoditi čudne zvukove, dođem sutra...





EDIT-O - 11.Rujan,2007., 15:48h

Evo me sa zaksninom. Evo vam svima pizze, ćevapi i jela s roštilja kao payment ;)
Onaj šef je ostao lud, nego sam trebao ići na jednu scenu...
Išao sam do Lidije, no tokom odlaska do doma sam negdje po putu izgubio čep od MP3-a za bateriju, što sam skužio tek kada sam se bio sreo s...kak se ono zove lik xD rofl i još jednim ne-znam-ime ROFL....nije važno, dobro, pa sam se vraćao do Lidije s njima, no na zavoju prema njoj neki pijani poljak nas zaustavi, od votke...vi se raspričali o votki (obadvoje su bili in alcoholic state, makar blago, ali opet, state je stanje), no tokom razgovora idu nekaj o noći ovo ono pričat (ne sjećam se) i ja stavim kapuljaču na sebe (bio sam goth obučen) i kažem "I am Vladislav Draculia", poljak oči izbečio, počeo cmizdirt "my master my master", ja "kneel before me" gromskim glasom, lik me ČOPIO za majicu, kleknul pred mene i počeo mrmljati master stuff, a ja mu lijepo my verminsmijeh

Neke ljude posebno pozdravljam, jednog prijatelja posebno, i svoju najdražu fkroz....vi ostali ste u pozdravu, kekekeke ^^ (biti ćebangali na mene)


naravno je da sam želio još neke stvari napisati, ali su ishlapile iz moje glave...ko i obično =)


Post je objavljen 09.09.2007. u 01:15 sati.