Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Ipak se kreće!

Image Hosted by ImageShack.us

škanj, ugljen i na pijesku ušća Neretve

Dakle neke se stvari ipak pokreću. Male curice su vraćene majci, bogu hvala, a onaj monstrum bivši diplomat i sadašnji paranoik - napokon je iza rešetaka, doduše kratko, ali slatko. To će mu skinuti samozadovoljni smješak s lica. Ako on može povlačiti državu za nos i bezbrojnim žalbama izbjegavati dosuđeni 14mjesečni zatvor, e onda neka država malo jebe i njega, barem vikendaški.
Nadležni organi su počeli poduzimati nešto te su napokon mrdnuli guzice iz pasive u aktivu. Bravo nadležni! thumbup Samo još kad bi tako ažurni bili i u slučajevima anonimusa, onih običnih ljudi bez moći i položaja, ne bih imala ni jednog prigovora.
I u Pločama pomaci! Uz prisustvo medija, održan je prvi javni prosvjed protiv zagađenja i ekološke katastrofe koja se ovdje danonoćno događa! Vrijeme nam nije bilo sklono, jako zahlađenje, vjetar i kiša nisu pomogli okupljanju građana, ali glavno da se počelo! Malo nas je al´smo dosadni i uporni ko ćimavice! smijeh Neka uprava ´Luke Ploče´ zna da je ovo tek početak i da im neke stvari neće proći nekažnjeno! Baš mi frend sprdajući se s tim neki dan veli - kako će traktorom blokirat jedinu cestu iz luke i kako će leć´ prid kamione šta prevoze otrove. Rekoh mu da sa šale pređe na djela i nabavi traktor!
Uprava luke je reagirala promptno i... odmah na Radio Pločama platila reklamni oglas o dolasku dosad najvećeg broda sa kontejnerima i o tome kolko je to prestižno za grad lud Evo slušam i smijem se. Kao da će veličina brodova, porast prometa ili prestiž zamaglit činjenicu da nam se antracit, koks, glinica, urea, ugljen prid nosom gomilaju.

Image Hosted by ImageShack.us

ugljen u pločanskoj luci

Peticija sa potpisima i zahtjevima građana odaslana je na sve visoke adrese (Premijer, Predsjednik etc.), a potpisi se skupljaju i ubuduće (termin i mjesto: sljedeća subota - 15og, pijaca, kroz jutro. Ako se u međuvremenu što promijeni – molim obavijestiti me).

Post je objavljen 09.09.2007. u 00:05 sati.