Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pinkygirl96

Marketing

Život je divan i nepredvidljiv...

Danas sam se jedva ustala u šest sati zijev! Išla sam na natjecanje u Harkanyyes! I prvi put osvojila medalju yessmijehsretanyesdead
Prvo sam plivala 50m prsno (nije mi jača strana) popravila sam rezultat ako ne ništa drugo! Zatim sam plivala 50m leđno (moja naj thumbup disciplina) i došla na start sva nespremna zaboravila sam kapu i naočale! I onda kada sam startala pale su mi naočale ,ali ja sam i dalje šprintala, kada sam došla na cilj mislila sam da sam zadnja ,ali kada sam se okrenula nije bilo nikoga pokraj meneeek! No kada sam shvatila da sam daleko prva počela sam se veselitipjeva! Kada je završio prvi dio natjecanja išli smo na pizzu i palačinkenjamiparty! No ubrzo su proglašavali pobjednike, i ja sam bila među njima uručili su mi medalju za drugo mjesto i dali cvijethrvatska!
Poslije toga sam plivala 50m delfin i bila četvrta uf kako sam bila tužnacry
Imala sam još samo 50m kraul za otplivati, šprintala sam i ubijala sebang! Došla sam prva u svojoj grupi! No na kraju su se organozatorima pomješali rezultati pa je nastala zbrkazujonut! Kada su napokon izvjesili rezultate napisali su da sam ja išla 37.00 no ja sam išla 35.15! Ona ispred mene je išla 35.50 sve su pomješali ,a mene ostavili bez jedne medaljenamcorheadbangmad! No dobro barem imam jednu!


Post je objavljen 08.09.2007. u 21:54 sati.