Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janisamcool

Marketing

Moj dosadan život

Eto mene, napokon. Zapravo mi i nije bilo tako dosadno, samo sam bila malo lijena za pisanje. A, iskreno da vam kažem, vrtim se stalno u neki krug, pa da vam pričam jednu te istu priču, nema smisla. Uglavnom, nedavni događaji ukazuju na neke promjene u mome životu. Nikada do sada me nije bilo strah promjena ali sada... Najgore od svega je to što ne znam što da radim. Prije sm uvijek ja u svojoj glavi imala plan, razlog za sve, opravdanje, motiv za promjenu. I sada imam razlog i motiv ali mi treba još malo hrabrosti.
Da vam pokušam približiti svoj problem. Radi se o financijskoj sigurnosti. Tu gdje radim nisam zadovoljna, jer smatram da me ne tretiraju kao ljudsko biće (pod time mislim na svoje poslodavce) ali radim i plaća stiže. Ja bih promjenila posao. Znam, vaš prvi prijedlog će biti da ne dam otkaz ovdje gdje jesam dok ne nađem novi posao. To je teško, jer puno radim i jednostavno "zakopana" sam ovdje.
Šta je važnije, novac ili sreća? Ja glasam za sreću, ali kruha moram jesti. Da li da budem hrabra malo, ili malo više...
(dragi moj žderonjiću, sretan ti rođendancerek)


Post je objavljen 08.09.2007. u 20:22 sati.