Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anonimusly

Marketing

Srce ima razloge koje razum ne razumije

Evo, nakon jednog sušnog, neinspirativnog (ili kako već) razdoblja, dobih inspiraciju, pa reko', da napišem novi post....

Jooj....Tino....nažalost optimizam nije jedna od riječi u mom rječniku, ali vjerovat ću ti na riječ. Usudila bih se čak reći da su svi predivni komentari to potaknuli....ako je zaista tako... Ako se zaista u prošlom postu može naslutiti, tj. osjetiti tračak optimizma....

Što reći.... Počeo je deveti mjesec, meni osobno najmrskiji (ili kako već)....
Praktički je završilo ljeto....bilo je lijepo (moglo je biti i ljepše, ali zadovoljna sam), kratko je trajalo.

E....reći ću vam nešto, zapravo napisati. Ne bih previše htjela reći o čemu se radi, kako, kada i zašto. Reći ću samo da sam razgovarala sa jednim, recimo, prijateljem(poznanikom, svejedno). Malo sam ga ispitivala i sad ću vam ukratko reći nešto o tome.... o tome kakva je većina muškog roda....onog nezrelog.

Pričamo mi tako i pitam ja njega kakve mu se cure sviđaju, tj. što prvo primjeti na curi. Pogađate?? Pa naravno, savršena guzica i još savršenije sise. Ja nisam bila iznenađena, možda malo jer sam se nekako u sebi nadala da je drugačiji.... Zatim ga pitah kakvu curu bi on htio. I tako on meni kaže kako bi htio curu koja nije glupa i koja ima savršenu guzicu i sise, da skratim, sa savršenim tijelom i super onako, iznutra. Da napomenem, par minuta prije raspravljali smo kako su svi dečki isti po tim razmišljanjima o curama (osim jednog, ja znam jednu iznimku). Ugl. kada mi je rekao kakvu curu bi htio ja sam se počela smijati i rekla kako takva DEFINITIVNO ne postoji!! Onda je pak slijedila rasprava postoji li takva ili ne.... On je mene uvjeravao kako je poznavao takve i sad poznaje neke, a ja sam tvrdila da ih onda nije upoznao ako tako misli. Na kraju iscrpljujuće rasprave rekla sam mu da ću ga isto pitanje pitati za par godina kad ''odraste i sazrije'' malo. Jer sam uvjerena ako je imalo pametan i dobar, kao što ja mislim, promjeniti će mišljenje. Što vi mislite?? Postoji li takva savršena cura??

Vidite zašto ja nemam samopouzdanja?? I što god vi rekli, koliko god to lijepe riječi bile, a zaista su predivne, ja jednostavno zbog takvih idiota ne mogu prestati drugačije razmišljati. Kada pročitam sve preeeedivne komentare na trenutak se osjećam prelijepo i predivno i uspiju me utješiti, recimo, iako nikoga od vas ne poznajem. Ali onda se sjetim kako je tamo van moja četiri zida još uvijek onaj isti okrutan svijet koji sam ostavila koju minutu ranije.... Žalosno, ali istinito. Ne znam ni sama, ali kad se jednostavno sjetim idiota popu ovoga gore spomenutog nekako mi potonu sve lađe i izgubim i onu najmanju nadu.
A i ne znam kako da ja sama sebe uvjerim da sam lijepa i slatka, kada su sve oko mene mršavice koje mi još više nabijaju komplekse, i debili koji samo takve mršavice i gledaju.
Ponekad imam osjećaj kada prolazim pokraj nekog dečka da me zna odmjerit i gledati onako,onim (s oproštenjem) debilnim pogledom....''koja si ti sad, šta ti hoćeš, daj makni se, ružna si....'' Ne znam umišljam si ja to ili je stvarno tako??
Mislim da sam u jednom od prošlih postova spomenula frendicu,jedinu koja zna za ovaj blog, koja mi je rekla da sve ovo što pišem o sebi zvuči gore negoje. Da zaista pretjerujem sa svim tim oko svog izgleda, da sve ovo zvuči kako da sam preeeedebela, a da uopće nisam debela.... Bla, bla, bla.... Ja to definitivno ne mislim.....
Ne znam kako da vam to pobliže objasnim ili dočaram, ali ja zaista mrzim svoj odraz u ogledalu!! I sve je to u mojoj glavi, sve te misli koje s jednostavno ne mogu maknuti iz glave.... Odavno ja već ne volim sebe, ali mislim da je sve izašlo na površinu onome što sam već jednom spomenula.... Onaj ''kvazi'' prijatelj koji je rekao jednom drugom da hvala Bogu što nije sa mnom, da je već mislio da je ćorav. Sjećate li se toga?? Mislim da sam to već jednom spomenula.... E, mislim da se kada sam to čula sve nekako dodatno razvilo i izbilo na površinu.... A sada kako da ja to sve prestanem misliti?? Hm.... Kada bi bar bilo jednostavno da samo pucketnem prstima i nestane, ali to je nemoguće....i puno kompliciranije.... Nažalost....

Eto, to bi bilo sve za ovaj put.... Puno pozdrava i poljubaca šalje vam anonimus girl!!!!

P.S. večeras počeo novi Big Brother.... Iskreno ne volim ga, ali ga pratim da se malo nasmijem.... Ali moram primjetiti da su mi za sada zgodnički onaj Goran i Arsen...mislim da se tako zovu. Izgledaju simpa, a vrijeme će pokazati. Mislim, nemam baš što raditi pa ću iz zabave gledati glupi BB.... Pozdrav!!!!



“Ljepota je stav koji dolazi iznutra;
od optimizma i vjerovanja u život.”
Rita Barros, fotograf
– ja zaista mislim tako, ali kada bi svi mislili tako…. Pa gdje bi tom predivnom, zamišljenom svijetu bio kraj?!?!

“Ljepota zrači iznutra kada ste mekog srca i puni ljubavi i sreće.”
Roxanne Lowit, fotograf




Post je objavljen 08.09.2007. u 01:34 sati.