Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brijemnogeu4ujutro

Marketing

...JOŠ MALO.

...dok utipkavam lozinku...za ušlogiravanje...tipkam i redial Pauka...da vidim dokad rade...da se ne zahebem i ostanem bez tutača do ponedjeljka. Najprije zauzeto, puno upita imaju, ziher...onda zvono dozlaboga...pa se javi netko a ja mu otpjevam:"...dobardan errrr adokadavidanasraditeeee?"

"Radimo non stop gospojice...¨!"

A bidni...

Rista poslo' lovu da dignem tutač. Zakoniti se čvrsto otuđio od bilo kakvih intrervencija...kaže da nije još skinuo ni zadnjeg pauka sa vrata a sad ima vec novog. Jebote, nebi da je crna udovica...

Ganjaju me riječani...da sjednem više u taj dem tutač i stignem na pijanku zvanu Ring Blesura u Rijeci. To je skupina totalno ispršđenih kinologa i kinogila koji pod isprikom dresure pasa za Izložbe se uredno nalaze na parkiralištu Viktora Lenca. jebote, da imam helikopter nemrem stić do 18:00. Čak sam i poslala zahtijev Sv.Adminici da me bana iz zajebantskog podforuma nebili krenula opeglat Mt.Everest koji me vreba još od dva posta prije...

Ajd, bar sam krenula...složila sam i odvojila ono ZA i ono PROTIV peglanja... Jupiiii. Onda sam ošla po jedan pelin al nisu imali pelin pa sam uzela votku...ona bar nema kalorija toliko... Sad, nakon te votke, apsolutno sam ziher da NEĆU danas krenut za Rijeku al im nemam herca to još priopćit... Moram popeglat sve to, moram usisat, složit tu vražju robu, skupit svu dlaku od paščadi... Ne mogu...a ide mi se!

Koji je to kuyac samnom da, i ono što tako želim, mi se neda?

Jel me opet Depra hvata a ja se pravim luda...

OMG, ima li vece kontradikcije od ovog?

Nema.

Al definitivno...čim skužim da mi je glagol MORATI u igri...ja NE MOGU!

I onda, još točka na i...zove me direktorica firme gdje sam nesretnim slučajem dobila pos'o jučer...i govori mi da mi je zaboravila reć da moram na testiranje kod psihologice...! Sic.

To mi je jedini način da izbjegnem posal... Moram još razmislit...dal da zajebem psihologicu i ispadnem, ono, turbo pametna...ili da joj odma' u facu pljunem djagnozu F42,1 i F60,3 i sve ono što mi je na duši...pa ako gukne da je tužim za Klevetu i Moju Rič protiv Njene...??? I šta bi je još mogla tužit...?

Reko mi Rista i da su neki talijani došli gledat zemlju na Krku za izgradit starački dom??? Odkad talijani nama grade staračke domove??? Zar se i to isplati... A ziher se isplati...gerijatrija ti potpiše da ti sve ostavlja a God Knows koliko je bogate povratničke gerijatrije po otoku Krku...i etogana!

Molim te Bože...daj da prodamo to boćalište od parcele i da si skinem kredite sa vrata i napravim sise i liposukciju trbuha i kupim napokon maskaru...molimtemolimtemolimtepliiiiz.

I daj da više nauči mkako da ubacim fotke ovaj šturi kutak blogosfere...

I daj da ipak nekim čudom danas krenem za Ri...

I daj da budem više sretna...

Da napravim sve ono o čemu sanjam već godinama...a da to nikoga ne povrijedi.

OK:..znam, sad sam pretjerala...to ne možeš ČAK ni Ti.

I da, skužila sam, mislim, poantu ostavljanja komentara...fakat je tužno kad treseš ovako Iscjedke, a vidiš da ti web count vrti brojke...a nitko ti ništa ne komentira. To je kao kad se središ dozlaboga i onda ti nitko neda kompliment. Sva sreća pa je moj Probušeni Ego puno otporniji nego što ja mislim...kada mislim...kad imam sa čim misliti...

Dobra ova votka...


Post je objavljen 07.09.2007. u 14:38 sati.