Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdice

Marketing

Zvjezdice moja sjajna




Make Love Letters at Myspacehive.com


Kako su teški ovi dani. Vraćam se kući s posla i nikuda mi se ne žuri, nitko me kod kuće ne čeka. Tina je popodne u školi, tata još radi i soba je prazna. Ti si me zvijezdice uvijek dočekala i pričala mi kako ti je bilo u školi, što ste radili i novo naučili. Zatim bi napravile nešto za ručak, napisale zadaću pa onda na ples, ili na engleski. Uvijek smo nešto radile zajedno. S kim da mama sad sjedi i uči tablicu množenja. Tako sam se veselila da ću s tobom opet sve to proći što i s Tinom, pa onda vidjeti koliko ste različite, kako svaka ima svoj način i učenja i snalaženja i izražavanja.
Tako te ponekad osjetim kraj sebe živu, kao da ti čujem glas i vidim jasno tvoje tople zelene oči. Jednostavno pomislim što bi mi sada rekla da si tu kraj mene. Gledam tvoj pisaći stol, u njemu još uvijek stoje knjige za drugi razred. I tu si stala. I nikad nećeš ići u treći razred, ni peti ni osmi. Tvoje slikovnice stoje na polici i posebno se uvijek sjetim Bambija. Nju smo ti morale Tina i ja čitati stalno ispočetka. Kada smo ju kupile Tina ti ju je prva čitala. Negdje na polovici knjige ti si počela plakati, a Tina nije odmah to primjetila. U jednom trenutku je shvatila da ju više ne slušaš već da tiho jecaš i pitala te zašto plačeš? Rekla si joj da ti je žao što je Bambiju mama umrla. I tako si plakala i kada sam ti ju ja čitala, i uvijek si tražila da počnem ispočetka kada dođem do tog dijela kao da si mislila možda drugi put neće pisati isto, možda će Bambijeva mama preživjeti.
Tako sada i ja vrtim taj prokleti utorak po glavi, da sam ti barem................ili da je prije...............a možda da smo.......da je samo sekundu.............
A sve je tako uzalud.
I to je nešto što ne mogu razumijeti i prihvatiti.
Ja sam uvijek znala reći da nema tog problema koji se neda riještiti. Za sve postoji neka nada, neki izlaz, neki odgovor i rješenje. Mora biti.
No u meni više nema ni nade ni izlaza ni odgovora ni rješenja, ostaje samo ova duboka agonija.
"Živjeti" bez svog djeteta.

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Post je objavljen 06.09.2007. u 23:39 sati.