Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Pun mi je kurac!!

E sad mi je stvarno pun kurac svegamad
Pa ovaj moj život ak je normalan, i ak sam ja normalna onda stvarno.puknucu
Jebote led, nevečer zaspem oko 12 jer moram gledat reži me, ujutro se probudim u 7, u školu, tamo stalno gore dolje s ovom torbom od 100 kilaburninmad, onda dođem doma, najedem se, nema ni jebenog Tree Hilla, ak sam bila 10 minuta na kompu, ošla u osnovnu po brata i ko zadnja 2 dana, imali su nastavu duže nego što je učitelj rekao, pa lijepo nažuljam guzicu na usranom radijatoru i gledam onu mutavu djecu kak trče po hodnicima i padaju..bang, ala katastrofa, dođem doma, buraz i ja se najedemo i onda idemo pisati zadaću (iako sam rekla da neću pisati s njim zadaću jer mi to diže tlak,al pošto sutra ujutro idu u Sk.pa neće stić--> MORAMbang) i pišemo zadaću od kojih, 5 do pol 8 kad sam ga poslala da gleda zabranjenu ljubav, a ja sam za to vrijeme oprala kosu, i jebote kolko smo više od 2 i pol sata pisali zadaću, još nije završio, i onda mi je poslje puko film i rekla sam mu da me boli kurac da piše kak hoće i kak ja imam svoju školutuzan, on je naravno sve našvrako i onda sam mu još 5 puta brisalano,i sad sam mu ja dovršila jer mi se stvarno neda sjedit za stolom kraj njega i gledat kak ne zna ravnu crtu povuč..eek
I to je moj jebeni današnji dan..ok išla sam u detalje, ali samo u one lošeblabla, bilo je i par lijepih trenutaka danaszaliven..
Uglavnom, samo da još natuknem to da mi tolko dižu tlak stvari kao što su, kad mi neko kaže da npr. dođem van u 6h i onda dođe u 7, onda da me neko opčenito nekud zove pa da onda te osobe nema..
MRZIM kada me neko ometa dok gledam neku seriju il film i kad se ono uživim do kraja i onda ili zvoni mob ili mi netko nešto priča..
Mrzim to što još tjedan dana čuvam buraza, jer ga puno više volim kad ga ne čuvam i kad ne moram učit s njim..i da jer ne mogu ni van ni nikuda, tek sam sad shvatila da ja nemam više ispušni ventil..a tako mi treba..
Ma dosta mi je živciranja i briga..sam da dočekam sutra navečer oko pola 10 da odem van..da se prisjetim kakav je osječaj..wink
pozzwave

Post je objavljen 06.09.2007. u 20:38 sati.