Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franinleptiric

Marketing

za moju zvijezdicu..

draga ljubavi jedina s koje si planete?


draga moja zvijezdice..
poželih ti napisati riječi najljepše na svijetu, riječi koje će ti izmamiti osmijeh, riječi koje će ti zagrijati srce... poželih, al onda se sjetih da su to zapravo dvije male riječi koje ti čuješ svaki dan.. koje te svaki dan vesele..
zvijezdice moja daleka, pun si mi sumnje u sebe zadnjih dana.. pa sam ti htjela napisati par riječi, da shvatiš da nemaš u što sumnjati, da se nemaš čega bojati.. govorim ti to svaki dan, al možda su riječi na papiru malo snažnije..
zvijezdice moja, toliko je toga još pred nama, toliko sretnih dana, toliko ljubavi, toliko pažnje, toliko sreće.. pa ni ne trebamo više puno izdržati.. svakim danom nam je to sve bliže..
zvijezdice moja, možda ti se nekad čini da me ne razumiješ, ili možda da ja ne shvaćam tebe.. ali nemoj radi toga misliti da te išta manje volim.. suprotno.. nakon svakog našeg nesporazuma, ili male prepirke.. ja te samo još više volim.. ako je to moguće, zvijezdice moja..
neću ti više ništa govoriti.. previše riječi gubi svoj smisao.. a ovo ovdje je samo još jedan mali način za reći ti volim te ...
do zvijezda.. uvijek i zauvijek..

Post je objavljen 06.09.2007. u 11:25 sati.