Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing

Ddadd treba pomoć :)


Noćas sam malo gledao svoje kockice na trbuhu. Nisu bile loše, učinilo mi se jedino da bih mogao još mrvicu bolje izdefinirati najdonji red mišića. Lijeno sam se protegnuo i u taj čas u moju sobu ušla je vitka crnka, prelijepih blistavih očiju...

A onda sam se probudio i otkotrljao škembu na WC :D

Osim tog nemilog kotrljanja, nakon buđenja, cmoljio sam po krevetu. Sivilo kišnog jutra nije me ni najmanje privlačilo, zahladilo je, a sat vremena je još trebalo proći dok na posao ne dođu ljudi koji mi mogu dati neke informacije vezane uz ono što moram odraditi danas. Oprezno sam uzeo jednu SF priču i počeo čitati, ali onda mi se opet počelo drijemati. To si pak nisam želio priuštiti i počeo sam razmišljati. O smislu života, naravno! Ne znam jel bi Ddadd o ičem drugom mogao u jutro razmišljati osim o hrani ili o smislu života!

Sjetio sam se kad su me dvije mlade dame na onoj našoj špancirfestovskoj večeri pitale:

"Ddadd, misliš li se ženiti?! Imati djecu?"

Sjetio sam se i kako sam se slatko nasmijao na to. Rekao sam im kako to zasad nemam ni u peti. Pokušao sam im objasniti da imam neke planove u kojima ne smije biti djece. Možda, ovo je samo jedan primjer, uskoro odem u orahovoj ljusci, jednoj vrlo maloj jedrilici, preko oceana put Kube! Ako se odlučim za to, to bi bio podvig na kojem imam i prilično realne šanse da odapnem. Da imam djece na tako nešto ne bih ni pomišljao.

Ne čini li vam se najdraži moji kako je činjenica da o nekim stvarima ne bi ni razmišljali da imamo djecu zapravo jako razočaravajuća?! Ja sam vam nekako 'slobodnog uma', meni je sve, ama baš sve moguće, i nekako mi je jako teško prihvatiti bilo kakva ograničenja. Upravo zbog tog svog stava i imam sve ovo što danas imam - slobodu upravljanja vlastitim vremenom, financijsku neovisnost, ležernost u poslovima koje preuzimam, vedru i neograničavajuću komunikaciju s ljudima, mogućnost lakog prihvaćanja ideja (jer iste nikome ne moram opravdavati)...i još puno toga!

A onda dođu mamurna hladna kišna grloboljna jutra u kojima je prvi poziv bio od klinca s posla koji želi nešto raditi na računalu u mom uredu i pita hoću li se uskoro na to računalo spajati od doma. Jeste da volim tog klinca, fakat dobro radi i drag je dečko, ali ti bokca, nemre on zamijeniti vitku crnku prelijepih blistavih očiju zbog koje bi ovo jutro bilo toplije :D

I onda se Ddadd zapita: Što je smisao? Može li se ikako uskladiti sve ono što bi on u životu htio? I zaključi da bi vjerojatno nekako moglo, ali da on ne zna kako!

I da treba pomoć :)

Vaš Ddadd...


Post je objavljen 06.09.2007. u 10:28 sati.