Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sugarfree9

Marketing

Tiranic...( Tajranik)

-vrijeme radnje: 30.veljače,2013.godine
-mjesto radnje: jezero Titicaca(između Pitomače i Vtc)
-likovi: Lucas(George Clooney),Ruža(Julia Roberts),Nathan(Brad Pitt),Lovorka(Angelina Jolie)


Lucas i Nathan su isli na kavu u Time… Lucas je nasao kartu za brod na podu u wc-u, dok je Nathan izvukao lovu iz carape i kupio kartu za isto putovanje. Stara histericna Lovorka(Lucasova zaručnica) isto je htjela ici pa si je sama kupila kartu i prikrpala im se… naravno…
O brod je kretao za 3 minute. Morali su se pozuriti da stignu do autobusnog kolodvora*** Usli su u Tiranic… (veliki brod, nepotopiv, kazu najveci do sada)… i sjeli. I tada se pojavila Ona, u kratkim hlacicama, stiklama, stramplicom na ruzice, sa ljubicastom kosom do poda. To je bila Ruza!!! Odmah je vidjela Versačeovu ogrlicu na Lovorkinom vratu i poludila, al znala je da je njena gucci torba fejk!
Pao je mrak!
Ruza takva deprimirana odlucila se plivajuci vratiti u Vtc da si kupi istu. Naisao je Lucas! Vidio ju je da se baca i odlucio je bit batman… Rekao joj je da ce joj kupit versačeovu ogrlicu kad dodju u Pitomacu…(u pozadini Sexy back- Justin). Lovorka je vidjela Ruzu i Lucasa kako se spasavaju, no krivo je protumacila i poslala svog cuvara koji se zvao Tiborg. Osudjena je na kaznu od 100eura za pokusaj ubojstva. .
Otisli su u Medenu kod Bajana na rodjendan. Ruza se napila. I onda su se vratili nazad. On je bio profi fotograf. Kako je Lucas umjesto Ruze platio onih 100 eura,ona je morala pozirati.Ona je bez problema skinula sve sto je trebalo i bila je euforična. Na prstu je imala Lucasov vjenčani prsten od 9 milijuna eura.Tada je Lovorka skuzila da Lucasa nema ,pa je poslala Tiborga da ga trazi.
On je samo nasao njegove carape u koferu,te usput,za osvetu,stavio Lovorkin prsten i carapu,po Lovorkinom naređenju. Krajickom oka primjetio je Monopoly na stolu,sto je znacilo da cu bili tu(i da je Ruža bila plava boja,a Lucas crvena). U to vrijeme su se Lucas i Ruža pipkali na palubi,i Lucas je izgubio carape. Izveli su scenu iz Titanica,kad oni kao lete(uz pjesmu My humps). Pala je noć. I noć je pala. Lucas je morao ići na spavanje,pa ga je Ruža odvela u sobu. Njegovu.
Usput su svratili u sobu gdje je bio njegov kofer da uzme capare,one carape. U njihovoj zajednickoj sobi je bila Lovorka u suzama kojoj je kobajagi nestao prsten. Nije bilo druge nego da pregledaju Ružu i Lucasa i u njegovim carapama nadju prsten.. Lucas je morao biti zatvoren. U sef! A dobro mu je bilo tamo,malo skuceno,ali brojao je lovu,pa se snasao. Usput je u sefu nasao madjarski novi broj Playboya i vidio Lovorku na duplerici. To mu i nije bilo toliki sok,koliko taj da je procitao da ima silikone. Znao je da zbog toga vise ne smije biti s njom. Za to vrijeme Ruža je bila u nikotinskoj krizi i otišla zapaliti jednu na palubu. Vidjela je veeeeliko uže,dovoljno čvrsto da potopi Tiranic,i rekla: A šta'š.
Opušak je bacila u more i otišla tražiti Lucasa. Čula je šuškanje love u sefu i shvatila da je on tamo. No nije više mogla naci papirić sa šifrom,te je pogađala,1245,5657,0795,0907,0302,1306,0701--i ništa. Prošlo je već dva sata i 13 minuta,dok se nije sjetila šifre. Bio je to broj 0000. Malo su se još mazili i žvaljakali 3 sata i 26 minuta, te su se sjetili da bi mogli malo trčkara' po brodu...BROD TONE. Malo su se utrkivali,100m,200m,štafeta. Vidjeli su vodu po podu ali su mislili da netko nije zatvorio vodu u kadi. I tak,ono. Srela ih je Lovorka i usput zamolila Lucasa da joj pricuva njenu torbicu(fejk) i otišla.
Usput su joj na lijepe nokte utrapili luftić te se ona bacila u more,zaboravivši na torbicu(mislim,daaaaj). Lucas je nagovorio Ružu da se još malo vozaju liftom gore dolje. Kad je i ta igra zavrsila otisli su na palubu gdje su culi da šlaufova(?!) i luftića ima upola manje nego ljudi. Naaaravno,nisu se željeli razdvojiti. Samo su oni ostali na Tiranicu,svi drugi su skakali u vodu(na glavu,salto,bomba). Lovorka je,kak smo već ćuli,bila na luftiću,3m od njih. Bila je sva uplakana jer se sjetila svoje Gucci torbice i Diorovog sjajila.
Ruža i Lucas su čekali šta će se dogoditi. Sjedili su na klupici,igrali Kaladont,pjevali,slušali mp3 i to. Ruža se tada sjetila svog mobitela koji je ostao u sobi i htjela se vratiti po njega,jer je trebala dobiti mms od jednog super tipa. Brzo je potrčala,Lucas za njom ali je brod počeo pucati i jedino što su uspjeli je zakačiti ručku Lovorkine torbice za štangu i držali se za nju.
Držali su se 9 minuta! Lucas je brižno rekao Ruži da se drži za njegovu nogu i ne pušta je. Zaboravio je na činjenicu da su mu traperice bile kratke te si je sam došio jedan dio,i sada je taj došiveni dio pukao. Ruža je počela padati i Lucas za njom.
Padali su sat vremena kao u svim filmovima. Pljuuuus,pali su i to točno kraj onog sefa(nije potonuo,nitko ne može objasnit'). To je bio kao za igru mali čamac. Onda su si sjeli na sef,iscjedili odjeću i plutali na vodi. Tada je iz vode izronio Nathan,potopio Ružu(Lucas se nije ni snašao).

Zašto ju je potopio? Volio je Lucasa. Nathan i Lucas su nastavili plutati,raspravljajući o novom bmw-u. Uskoro su stigli do Pitomače,gdje su započeli novi zajednički život u stanu. Lovorka se udala,sada radi kao teta na salteru.
ČIĆA MIĆA GOTOVA PRIČA..


Svaka sličnost sa stvarnim događajima i ljudima je slučajna.


By: Lanna i Tonka:=)cerekcerek

Nije za lijene:=)




Post je objavljen 05.09.2007. u 14:36 sati.