Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojacelija08

Marketing

Šta da kažem - ej!, bok!, kako ste ili tako nešto u tom stilu? Pa odaberite šta vam draže jer nemam ideje

Meni je jako žao šta nisam pisala al' ja jednostavno nisam uhvatila vremena ili mi se nije dalo ili nisam bila u situaciji da pišem, al' sada kada sam uhvatilla nešto vremena mogu reći da sam konačno srednjoškolka, da je ljeto završilo i da je vrijeme za ponovni početak jer sam sada opet prvašić.

I onda se ja pitam - ljeto je završilop, a da li sam ja napravila nešto pametno, mislim pametno, pa šta sam ja radila. aaa neću se tako pitati hehe naughtynaughtynaughtynaughty zato jer je ovo ljeto bilo kao i svako ljeto. Bilo je dana kada sam uživala i provela se ludo, zabavno partypartypartythumbupthumbuproflroflpjevapjevapjevapjeva a i naravno da je bilo i loših dana i tužnihcrycrycrycrycryheadbangheadbangheadbang
al' nema veze jer kako god provela ljeto imam super uspomene. partypartypartynjaminjaminjaminjamithumbupthumbupthumbupthumbuproflroflroflroflroflpjevapjevapjevasmijehsmijehsmijehsmijehnutnutnutnutnut

Ali briga me za ljeto jer je ono praktički prošlo, došla je srednja, popodnevna škola, novi prijatelji, novi profesori, nove gnjavaže, nove ljubavi ......... blablabla da ne pričam bezveze. a ja sam se stvarno u ponedjeljak osjećala tako čudno šta idem u novu školu gdje ne poznam skoro nikoga, a i tako normalno jer na kraju krajeva to je sad moja škola heh.

A i vidjela sam odmah tri cure koje će sa mnom u razred, dvije znam jer sam se bermala sa njima, a treću sam recimo upoznala preko mog brata. Pa sam vidjela par poznatih iz viših razreda i jednu curu iz opće i ma da kao da vas to briga. Hoću reći da mi nisu svi tako nepoznati kao šta sam ja zamišljala i da su ti ljudi, djeca kako oćete kao ja, mislim normalni ludi, željni zabave. Ja zbilja ne znam šta sam drugo mogla i isliti al' nema veze. u razredu sam zamalo ostala sjediti sama, al' me pozvala jedna cura da sjednem sa njom i na kraju je ispalo da je ona mene već vidjela negdje i to u školi u kojoj je bio odbojkaški turnir i tako dalje.

Profesore koje sam upoznala su većinom neki izgubljeni ludludludludludlud dosadni zijevzijevzijevzijevzijevzijevzijevzijev a valjda će sve biti u redu. Jedino sam zadovoljna razrednicom profesoricom engleskog ona je stvarno ok, ono nije neka okorjela starica nego je mlađahna, simpatičn, dobra, stvarno mi se sviđa ona je čista suprotnost pedagoginji. e ona mi se bogme ne sviđa nononononononononononononononono Stroga je nije simpa i dobra i druželjubiva kao šta bi pedagogica trebala biti ona je baš ... kokoš.
I ne mi se sviđa. Ok to sam vam već rekla, al' to je stvarno istina mislim ko bi normalan nju zaposlio kao osjećajnu, komunikativnu i druželjubivu osobu punu razumijevanja i suosjećanja. Pa valjda ova škola u koju sam upišena.

Sve u svemu puno se već toga dogodilo. Zakasnila sam sa tim trima curama na nulti sat jer je bila gužva i kiša je padala pa je bus kasnio dobrih 25 min. Prvi sam sat pokazala veliko znanje na matki da bi poslije ja sa cijelim razredom pokazala veliko neznanje na zadacima iz matke roflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflrofl
Zeznula sam sa mojom obožavanom obitelji jer sam zaboravila uključit zvuk na mobitelu a oni su me zvali deset puta jer nisu znali gdje sam a ranije sam ih zvala da mi je škola završila dva sata prije busa pa sam lutala gradom sa curama iz istog busa. Tj one idu na isti bus ko i ja.

I to bi bilo to, glavno da znate da nisam odustala od bloga, još uijek ga pišem. pozdrav wavewavewavewavemahmahmahmahmahmah Moreni, Ivani B., Matei, Tonki, Valentini, drugoj Ivani B. ( hehe sestri od ove prije nje heh ), Sanji i svim ostalima mahmahmahmahwavewavewavewavewave

uživajte u srednjoj i osnovnoj papa


Post je objavljen 05.09.2007. u 09:42 sati.