Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brijemnogeu4ujutro

Marketing

ALKA RADELJAKA RADODAJKA...?

...čak sam i ja načula da su Vlatka Pokos i Josip Radeljak rastali se. Dugo, bolno i prosperitetno...medija radi, ako niš' drugo.

Mašala.

Žao mi je samo one male princeze koja izgleda kao anđeo...to dijete mora da je nešto jako zgriješilo u prošlom Životu pa da je karma ovak jebe od rođenja. Vjerojatno je bila muškarac; ponekad je to sasvim dovoljan razlog.

E, i da vam samo kažem...puca meni kitakojunemam tko je koga, kad i kako, i u šta je bio obučen...dapače, ne kupujem štampu već godinama jer ako ne plaćam porez na auto (ni HRT nepristojbu) nebum bome ni porez na budale. Rigalo mi se kad sam ovoga proljeća na svim naslovnicama naših, kao ozbiljnih, tisaka MORALA čitati sapunicu Pokosni Radeljak. I fućkalo mi se što Ona ima manje gaćica nego bundi...valjda joj je lakše proprati gaćice nego bundu, ne?

Enivej...nemam pojma zašto me ovo muči već danima. Doslovce me muči.

Gledah je neku veće onaj čušpajz od Red Carpet-a. Uistinu, u tom trenu na Tv nije bilo ama baš niti jedna emisija, film ili Božićev dokumentarac...pa eto. I vidm ja Alku sa Radeljakom na jahti... Snima "navodno" Ona Njega...kako On laprda, sijedim dlakama obrasle trbušine...i već onda zamišljam koliku bi ja cijenu tražila da mi plate pa da legnem ispod, na ili pokraj te gerijatrije?

I sad se ja pitam...čija je to ideja bila... i na kakvoj pijanki se morala rodit...i u čijoj glavi? Dal je Radeljko pomislio:"Ček, ako ovu uzmem sa sobom na jahtu, sigurno će mi dat pičke a i medijski ćemo to pokrit...hmmm...nije loše!"

Ili je Ona pomislila:" Jebote, umjesto da plaćam smještaj po otocima, idem ja Njemu malo dat...a još ću i nešto kao snimit, pa ću imat Savjest mirnu, osunčano tijelo i materijal za prilog Red Carpeta, onaj za ljude sa oštećenem sluhom...!"

(...ljudii sa oštećenim sluhom su mi jedino logično objašnjenje zašto se onoliko preserava dok onako sporo ČITA tekst...koji je navodno sama napisala...ok, možda je spora jer i sama ima disleksiju, ili je plaćaju po sekundi priloga; op.aut.)

Svakako...mislim da je to bio jedan od degutantnijih trenutaka sedme sile...i čudi me da se o tome nije više polemiziralo... Ili se polemiziralo a ja sam aut. Ili su se ljudi tek vratili sa mora pa pričaju, za promjenu, o svojim iskustvima.

Moje jedino ufanje je i dalje u Stipu Božića...al samo dok i on ne odvede Alku sa sobom na slijedeći penjačku ekspediciju. lud

Post je objavljen 05.09.2007. u 08:51 sati.