Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mietila

Marketing

Idem ususret u nepoznato, da li sam blizu ili daleko to ne znam


kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
Sjedim ja u autu na parkiralištu i čekam dragog. Oko mene hrpa parkiranih automobila. Pogledam lijevo, pogledam desno… od 6 automobila (koliko sam uspjela vidjeti), u 5 je visjela krunica na unutarnjem retrovizoru. Pomislim, ah, kakav smo mi narod, ne vjerujemo sami sebi kako vozimo pa se nadamo da će nam Bog pomoći da ne stradamo.

Toliko sam se izbedirala danas da mi dođe da hodam gola. Išla sam u kupovinu traperica i nisam našla svoj broj. Sve su mi male. Više sam se ja naživcirala nego moj dečko koji je strpljivo čekao ispred kabina dok sam ja isprobavala najveće brojeve u trgovinama. Izađemo mi iz jedne trgovine i vidim ženu, deblju od mene, u nekim lijepim riflama i izbediram se. Kako ona nađe hlače za sebe, a ja ne? Zaključili smo da ćemo kupiti materijal i dati mi sašiti rifle. I bit će baš onakve kakve ja želim. Valjda, ako krojačica sašije dobro. :-)

Već sam postala toliko izbedirana i pitam ja svog dragog jel njemu ne smeta što sam toliko debela da ni hlače ne nađem, a kaže on meni (tipično muški) da je njemu svejedno kakve ja hlače nosim kad će ih on i tako skinuti. Ajd, bar me malo nasmijao

E, da, već smo se tri put poševili otkad je rekao da će biti dva mjeseca apstinencije. I kupismo kondome za večeras. Toliko o tome kako se on ne će ševiti sa mnom dva mjeseca.







Post je objavljen 05.09.2007. u 01:47 sati.