Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

ŠTA JE MENI OVO TRIBALO???????

Evo mene je uvatila volja za pisanjen. A kad će nego kad tehniku uvati zbunjoza! Ma iman ja i ovu rezervnu opciju, ali tribate sad vidit moj kutak. Kućno računalo sa svin mogučin priključcima i kabelima, skener, printer, telefon, digod i dva..... na stolu: nekoliko knjiga, plik disketa, brdo CD-ova, kutijica za nakit, kabeli od dva digitalca, olovke, blokići..... laptop sa svojin kabelon i mišon!!!!
E, sad priključimo laptop, iden pisat post a ne mogu nać slova sa kvačicama, a znan da postoje samo ne znan s kojon kombinacijon ih dobit, triban poslat mail........ ne mogu pronać @. A na tipki mi uz naše slovo stoji i kinesko. Opalin li krivu kombinaciju počet ću pisat kineski!!! Cilo popodne se zajebajen sa ovin!!!
Za novi post tribaju mi slike. Puno slika mi je na crknutom računalu, pa sniman na CD da mogu prinit na blog. Sva sriča da je stvar samo u mrežnoj kartici. Slike sa digitalca mogu prinit na laptop ali ne mogu snimat na CD jer laptop nema pržilicu. Znači, opet na kućni, pa snimat!!!! Ajmeeee!!!!
I sve to napravin, upalin laptop, počnen ka pisat post, lupan po tipkovnici, gledan u ekran..... prazno...... o, majko božja, jesan glupa.... lupan po krivoj tipkovnici....... triba mi miš, aj, dobro, odma san skontala da iman krivoga u ruci!!!!!!
I znate šta..... za nekoga ko nema blage veze o svemu ovome dobro se i snalazin u svin ovin žican!!!!!
Doduše....... trIbalo bi me povremeno i čut!!!!!!





Post je objavljen 04.09.2007. u 17:52 sati.