Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Ludi vikend

Evo, konačno, i mene s nekim izlet-planinc postom. Vikend bih mogla podijeliti u tri faze.

a) U subotu smo bili hodati po Samoborskom gorju. Prilični razočar. Da nije bilo Samobora, sumnjam da bih na onu stranu više išla. Iskreniška. Čak sam se bojala da mi se ni Samobor neće svidjeti, jer sam toliko hvalospjeva pročitala o tom gradiću da sam mislila da moj rivju neće-izaći-na-dobro. Međutim nije, stvarno je magičan i presladak!

b) Zato me sutrašnji planinarska ophodnja oooduševila! Bez da sam se nadala, bila sam zatečena ljepotom i slatkoćom, zamislite, Kalničkog gorja! Tamo me dirnuo čitav niz detalja i tamo se, definitivno, vraćam! Tamo sam, inače, ugledala svoju prvu pravu zmijetinu! Samo ne znam o kojoj se radi. Valjda nije neka otrovnica? Ha? Jel netko zna koja je ovo zmija? Kako god, ispričat ću vam priču oko te zmije, da se naježite, jer bome ja jesam! Zapravo, više se sad ježim, nego što sam se ježila na terenu!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


c) Konačno, u kasno nedjeljno poslijepodne krenusmo prema Špancir festu! Zadnji je dan bio pa, rekoh, da vidimo i to! Ne da je bilo iznad svih očekivanja, nego ja nisam mogla vjeroooovati kako je to sve organizirano, na kojoj razini, koja kvaliteta... a tek koliko je ljudi bilo! Ne znam zašto prije nisam išla na ovako šta pa ovo je fantastično!

d) Gibin koncert, kao zadnji događaj na Špancir festu bio je odličan. Čak sam se par puta nasmijala. Da, da, nevjerojatno, ali Gibo je tu večer bio i duhovit! Osim što je koncert bio vrhunski za naše prilike. Densala sam cijelo vrijeme i čekala svaki tren kad će rulja navaliti na mene i uz pomoć mog krhkog tijela (počela am mehanički pisati 'tijesta') provaliti ogradu i navaliti na Štipišića, ali nisu... pristojni su, stvarno!

e) Tijekom vikenda sam odlučila kupiti externi hard za back-up svih mogućih fotki koji sad već dosežu razmjere epidemije. Razmišljam i o novom obdžektivu za mog EOS-a. Imala sam prilike igrati se s jednom Sigmom na EOS-u i oduševila me mogućnost paparazzi fotografija. Bilo koji advajs na ove dvije teme je više nego dobrodošao! mah

Ovako ću nekako tematski i podijeliti postove...

Post je objavljen 04.09.2007. u 09:16 sati.