Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enay

Marketing

učenje JE MUČENJE!!!

joj........danas sigurno u školi učimo.........i potom se mučimo.......neznam dali mi je to možda zabavno, ali.....opet......
je grozno!.......tuzannocrylaze........na početku školske mogu sjediti sa best frendicom......ali će nas uskoro razmjestiti.......i sigurno ću sjediti s nekim pederom iz razreda.................cry......neznam što da pišem..........




pa evo vam ponešto........:

Koju boju tvoj dečko voli??????????

>Provjeri koja boja prevladava u odjeći dečka koji ti se sviđa i doznaj što iz njegova (modnog) izbora možeš «pročitati» o njegovoj osobnosti!

Bijela– On je neovisna osoba i ne voli previše iskazivati svoje osjećaje. Često je vrlo kritičan i prema sebi i prema drugima.

Žuta – Tvoj dečko je srce i duša svakog dobrog tuluma. Obožava biti u središtu pozornosti, ali katkad može postati naporan.

Crvena – Ovaj dečko je optimističan, prijateljski raspoložen i zabavan u društvu. Njegova je najveća mana nepobjediva tvrdoglavost.

Plava – Prilično je tih, odan i vrijedan povjerenja. Neprestano moraš pobuđivati njegovo zanimanje, jer mu sve brzo dosadi.

Zelena – Velikodušan je i voli pomagati drugima. Ne podnosi svađe, ali je sklon ljubomori i durenju.

Ljubičasta – Ovaj dečko vrlo je osjećajan i prava je umjetnička duša. No ima i mračnu stranu – katkad može biti vrlo grub na riječima.

Crna – On je disciplinirana, neovisna i samosvjesna osoba. No kad mu ne ide dobro, može zapasti u depresiju.

Narančasta – On je druželjubiv i samouvjeren – katkad i previše. Kad je umoran, vrlo lako plane, zato se čuvaj njegovih izljeva bijesa



Post je objavljen 04.09.2007. u 09:01 sati.