Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thejourney

Marketing

Što nam marketing učini.....

Lijepa strana Otoka su pubovi s dobrom live muzikom. I to pomaže u borbi protiv lošeg vremena sretan.
Ne mislim na one 'irske narodnjake', ne, nego na male pub-ove gdje ćete naići na koncerte izvrsnih, više ili manje poznatih muzičara.
Moja prijateljica Modesti mi je još u prvim danima boravka otkrila Kila-u (www.kila.ie). Oni nisu baš tako nepoznati, ali nisu ni poznati koliko bi trebali biti. Ma za 5+ su. I ono što je super, naletit ćete na njih zajedno ili odvojeno kako sviraju po raznim pubovima i manjim i većim događanjima jako često. Nikada mi dosta.
I tako, sjedimo mi na jednom koncertu Rónán Ó Snodaigh-a u starom, dobrom Whelan's-u i ugleda on u publici svog prijatelja. Pozove ga da mu otpjeva nešto, a pjesma.....predivna. Ugrabile smo mi 'dečkića' stručno nakon koncerta da nam oda svoje ime, gdje pjeva inače i tako to, ali ne, on nije uopće poznat. Ma ne mogu vjerovati....Declan ima fantastične pjesme. Malo jesu tužne, ali mogu ih slušati, slušati i slušati. (www.declandebarra.com). Rastopim se na 'Slow Dissolve'.
Što nam marketing učini u današnje vrijeme... uskraćuje nas za prave stvari.
Ajde neka digne ruku tko ne zna tko pjeva 'Jaaa saaam djevojka saa seela....'? sretan
No, Kila je izdala novi album, a i Declan će uskoro.... Samo polako...Na kraju ipak sve dođe na mjesto sretan.
Da, još nešto, čula sam neki dan za curu sa susjednog otoka....Možda sam ja totalno muzički neobrazovana, možda je cura superpopularna, ali meni je otkriće sretan, zove se Amy Macdonald (www.amymacdonald.com). Baš lijep glas i riječi....i baš mi paše muzika.

Post je objavljen 03.09.2007. u 22:41 sati.