Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninaha14

Marketing

I could fix the pain that bleeds inside of me, Look in your eyes to see something about me... I am standing on the edge and I don t know what else to give!?

Ohohooo... Otkad nisam bila ovdi pa kazem sama sebi: "Ajmo mi mallo ovo sredit"...wink hihi!! Nije toliko ni loše tu za razliku od nekih mista!! Evo sad sam krenila u novi razred onako čini se OK. Ali nije to-to, najrade bi lipo se vratila u Doversku na "staru adresu"... Nekako smo se svi razišli, Vrzina, Petra i ja u Marulica, Nikky, Glisa, Marin u Ekonomsku, Frenky ekoloski tehničar, zEKANICA, vUKI, đONY I rOJNA GRAĐEVINSKA! yes ( oNI SU SE NASLI...) Mićo u turističku, Čerina i Luce u prometnu, Koka pomorsu... Malo je tuzno!!


Vratila sam se iz Kreseva prije par dana cry bilo mi je uzasno tesko otic... Ali sad je i odi dobro! Gore sam se malo zakačila s par cura jer imaju neke svoje glupe ideje o muskima... namcor jbt.. i kako nece kad su sve bolesne! Tamo mi je i moj lipi fino Sale cerek... Volim ga puno i par puta sam se uvjerila da to nije samo ljetna avantura... cerek Tako sto se toga tiće punooo sam sretna! Evo vam jedna njegova slika zapravo samo slika njegovog presavrsenog tila, necu pokazivat facu ( bar ne jos) da se ne zaljubite...




Ovu sliku on najvise mrzi ali meni je bas cool...



Eto, a tjekom ljeta sam bila jos na Bolu i na Hvaru s prijateljima pa evo vam neke slike snimljene preko lita ima par slika i iz Kreseva!!

Kevin... moj najbolji prijatelj... proucava foto hihi!!!


Ovo san se ja digla nesto ranije i slikala kako spavaj... Ja sam se smijala 3 ure posli... Uglavnom to su Oli (livo), Kevin (sredina, naopako) i Toni (desno)...


Ovo su Šakić i Sale na bazenu... Sale je doljni... Ne brinite voda u bazenu je samo kompjuterski uamućena....


Evo i za kraj Sasin buraz u jednom kafiću sam ga nagovorila da se slika!!!


Eto to bi bilo otprilike to... Pusa svima kiss... Ostavite koji komentar!!! PozZzzZz...







Post je objavljen 03.09.2007. u 23:30 sati.