Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dehad

Marketing

UKINIMO DNEVNE NOVINE 24 SATA!!

D a glupost ne poznaje granice, stvar je koja je poznata od uvijek. Dana se mladi obrazuju, htjele se starije generacije pomiriti s tim ili ne, putem raznim (multi)medija. Kada se pritom radi o nekom, bilo to i žnjk produkcije, filmu s određenom tematskom porukom, opet je hvale vrijedan. U tu kategoriju spadaju dokumentaristički filmovi, crtići za malu djecu, ljubići i tako u nedogled. ovdje treba i napomenuti dnevni, tjedni ili neki drugi tisak. Takve vrste novina upućuju ljude kroz njihovu radoznalost ka raznim društvenim, političkim, ekonomeskim i drugim zbivanjima.
Tako je nedavno, uključujući današnji dan, velika većna hrvatskih novina pisala o, neznam kako da se dovoljno pdvratno izrazim, nesposobnosti koja vlada u Hrvatsoj i koja je mlade i nedužne ljude stajala života.

ovih dana svi pišu o: Ivici Crvelinu, Anti Crvelinu i Marku Stančiću, Dini Klariću, Ivanu Strikomanu, Gabrijelu Skočićui i Hrvoju Strikomanu.

znate li tko su ovi ljudi?!

to su ljudi koji su stradali u zapaljenoj travi na otoku Velikom Kornatu.

U 24sata na današnji dan bio je veliki naslov u novinama (to sam pročitao na kiosku to govno od novina ja ne kupujem i ne daj Bože da to ikome poželim) uz sliku sedmorice poginulih.
"OVO SU HEROJI DOMOVINE. OVAKO SE VOLI DOMOVINA!"
(ispričavam se ako citat u što sam siguran nije posve točan.)

- prosudite sami!



Post je objavljen 03.09.2007. u 21:06 sati.