Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tyger

Marketing

Novi post, nova (šk.) godina.

Ljeto je gotovo (počela je škola, nije važno više kad je stvarno gotovo (23. rujna)). Opet sam se vratio u depresivnu Lipu prema kojoj ću svaki dan hodati u depresivnom emo-štihu. No zbog ekipe i zajebancije na odmoru i pod satom to je barem 22% lakše (PDV :). Dva lika više nema, jedna je nova učenica. Razrednica nam je ostala ista, učionica nije. Opet je jesen, boli me kurac. Gotov je haiku.
Kažem vam, nisam pisao post cijelo ljeto. Evo ovaj zadnji ima nula komentara i to me bacilo u bed da sam doma šmrcao u jastuk što mi nitko ne piše komentare. Šala. Stvarno ljudi, jedan komentar nije teško nabacit. Možda je to zato što više se i ne trudim oko bloga i ne pišem o svom životu. Prije sam pisao o nastupima a sada sam počeo pisati o nekakvim dosadnim zanimljivostima koje moju "publiku" uopće ne zanima. Sada jedva čekam zimu, snijeg, snowboard, ne trebam na ništa misliti...

Usput, dobio sam neki novi Nintendo Wii sa čipom naravno, pa neću plaćati 450kn po usranoj igri. Jaka stvarčica. Ono igraš tenis i mašeš po sobi. Još samo da mi je znati kako je to igrati udvoje, ali to već košta.
Ako nekog zanima nešto o toj konzoli, check out Arenawii.com.

Ljeto je bilo...pa bilo je. A imao sam i treninge svaki dan, ponekad čak i subotom i nedjeljom. Skoro svaki dan sam dolazio, jedino nisam dolazio kad bi se razbolio ili slično. A sad negdje zadnjih tjedana smo počeli i košarku igrat kako bi dokazali netočnost da brejkeri i lopta ne idu zajedno.

To je sve od mene za ovaj post. Usput drago mi je da ovaj blog.hr ima novi dizajn jer je i mnogo brži (to je jedan od razloga zašto prije nisam pisao postove).

Post je objavljen 03.09.2007. u 13:18 sati.