Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buandba

Marketing

Šok na šok...al ne pozitivan....

Ovo je trebao biti jedan veseli post koji će govoriti o mom prvom danu u novoj školi.... no jedna vijest je sve promijenila...nažalost na gore....

Dogodilo se nešto strašno. Ono što nikome nebi poželjela, zato što je grozno i veoma bolno. Mojoj prijateljici...velikoj prijateljici...umro je tata...
Dok ovo pišem plačem, tuga me razdire..ovo je trebao biti sretan dan....prvi dan u novoj školi....al ovo ju je ispriječilo u sreći. Znalo se da je bolestan, ali da će ovako otići, naglo.

On je bio jako veseo čovjek. Uvijek spreman za zafrkanciju. Kad smo kod mi nešto tražile on je to učinio mogućim. Često sam ljetovala s njima. Bili su jedna lijepa obitelj. Svi veseli i na svoj način otkačeni.

Stvarno mi je žao! Otišao je mlad čovjek, veseo čovjek....iznimno dobar čovjek..ne mogu vjerovat.

Mi smo svi sto posto uz nju i ići ćemo na sprovod odat mu posljednju počast...ono što je zavrijedio.

Kad već pišem post da vam usput i kažem kak je bilo u školi....
Osta ću vječna cekačica. Razrednik mi je iz povijesti...neki lunatik. Ekipa mi se čini ok. Moji su svi zajedno u razredu osim mene. Svi su b al ja sam c. Malo su nas izdavili sa svojim propovjedima al bilo je dobro. Škola je super. Nadam se da će mi inače bit super.

Sad ne mogu točno pokazat svoje osjećaje jer me iznutra razdire tuga.

There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment, you must choose your direction. Will you fight to stay on the path? Will others tell you who you are or will you label yourself? Will you be haunted by your choice or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up.
There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment, who will you be? Will you let down your defenses and find solance in someone unexpected? Will you reach out? Will you face your greatest fears with bravery and move forward with faith? Or will you succumb to the darkness in your soul?


Post je objavljen 03.09.2007. u 12:49 sati.