Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubomorko

Marketing

Mrska nam škola...


Završilo je vrijeme ljenčarenja, spavanja do podneva, svakodnevnog izlaženja, višesatnog gledanja televizije ili monitora računala… Odmorili smo se koliko smo stigli. Na dnevnom redu upisani su – odlasci u školu.

Dok su jedni loše volje, drugi uživaju u ponovnom okupljanju prijatelja. Kada situaciju sagledate malo bolje, vidjet ćete da u školi i nije tako loše. Zezanja pod velikim odmorom i tako nam mila pričanja pod satom, provale i smijeh, neizostavan su dio svakog školskog dana. Zbog njih ćemo i pretrpjeti ustajanje rano ujutro ili nepravdu pokojeg profesora, pa čak i ono vrijeme učenja.

I ako dobijemo lošu ocjenu, društvo iz razreda će uvijek biti tu da nas utješi. Svatko je od njih poseban na svoj način sa svojim filmom u glavi. S jedenima ćeš se smijati, s drugima učiti, dok ćeš nekima služiti kao rame za plakanje.

Neizostavna je i ljubav na školskim hodnicima ili onaj slatki dečko iz susjednog razreda. Ma ni profesori nisu uvijek tako loši. Iako muku mučiš s odvratnom babom iz kemije, neki drugi će ti ponekad progledati kroz prste. Teško se uvjeriti da oni i izvan škole imaju svoje živote. Probaj ih zamisliti na wc-u…

Sve u svemu, u školi ni nije tako loše, samo je probaj sagledati drugim očima. cerek ljubim vas..
CVILIDRETA





Post je objavljen 02.09.2007. u 21:14 sati.