Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmyass14

Marketing

današnji dan brzo će proći...i ponedjeljak početak škole brzo će doći....=)

E people….evo mene konačno iz divnih Bibinja u kojima sam provela punih 3 tjedna….naughty
Bilo je f-e-n-o-m-n-a-l-n-o! Ma znate…duga je to priča……najbolji dio je taj dok sam upoznala jednog dečka….pa prvo frendovi, pa malo više od frendova, pa onda hodanje…bili su to divnih 7 dana….a već na 3. izlasku je pao prvi kiss kiss….zbarili smo…..beljcerekkiss

Image Hosted by ImageShack.us


Bilo je super…ja i on, pun mjesec…pješčana plaža….uh…ne želim se prisjećat….ali i do toga je moralo doći….pošalje on meni taj dan kad nam je bilo najbolje poruku: ˝Gle ti se meni full sviđaš ali……..ja imam curu…˝cryno
Ja dok sam to vidjela onak….došlo mi je zlo…po danu s njom…a ja sam mu bila kao neka noćna zabava…..Ali….osveta je bila slatka….heheheh….
Večer poslije toga…upoznala sam i njegovog brata….i tak…par dana prvo frendovi i onda sve više i više….I dođe meni poruka od njega da jel bi mogli mi imati nešto više…..ja nisam mogla vjerovat…ja pošaljem njemu….pa…gle…ti se meni sviđaš…pa moglo bi biti nešto…i tak…drugi dan smo izašli i zbarili se….Di ćeš bolje osvete od brata….=))
Sve je to brzzzzo prolazilo…i došla su zadnja dva dana….ja sam tolko plakala da neznam….
Za zadnji put sam se išla s njim pozdravit….ali on nije došao sam nego s bratom…Nisam znala kaj da radim…..Ja onak sama s dva ( kaj je najbolje zgodna )16-godišnjaka….da se ubiješ…Al dobro….dok smo se oprostili..poljubila sam oba dva u lice i svi sretni i zadovoljni…i sad sam još uvijek s njima u kontaktu…hvala Bogu!

A sad Petra…vraćaj se u stvarnost…sutra počinje škola…..jooooj ne opet školske klupe…dosadna kemija i još gluplja fizika…a o zemljopisu neću ni pričat….crycrycry.
A ljudi..znate kak se veli…SVE ŠTO JE LIJEPO KRATKO TRAJE…jesam u pravu??? eek

I još par slikica iz divnih BIBINJA:


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



MUŠKARCI SU SNAGA,
MUŠKARCI SU MOĆ,
MUŠKARCI SU SAMO
ZA JEDNU NOĆ,

ZA JEDNU NOĆ I NIŠTA
VIŠE, MI SMO GADURE, AL`
NAS JE VIŠE!

Tnx svima na komentarima…..nastavite tako…uzvraćam istom mjerom….=)

Pusa svima od Petre!mahkisskiss

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 02.09.2007. u 20:47 sati.