Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

....-> niSam Ti priZnaLa da puNo saM te woLjeLa,, a daLa bi žiwoTa dv@ da te iMam jaa! nisaM ti PriZnala da Puno saM te VoLjeLa, a DaLa bi žiWota dVa da sAm tWoja ja,!

..ewo mene again.! nikako da me se riješite..bleeee
..u srijedu je bio kirbaj u županji ((u centru))..bilo je super..oko pola 3 marina, izzy i ja otišle smo do marije ((ona slawi taj kirbaj))!! prwo sam izjela sarme..njami kasnije smo krenule na autiće i te gluposti..ma izwozali se..prwi put sam na ringišpil išla sa marinom, pa s izzy, a zatim s anom..((swa tri puta smo oswojile nagradnu wožnju,,,,pa je ana zaključila da ta žena koja daje wožnje mene očito nešta woli (: ))..wozali smo se i na onom 'aladinu' ((posljedica: bolowi i plawice))..a na autićima mi je bilo najbolje sa izzy..budalja moja..lud zabijala se namjerno u onaj rub..i jednom se zabila u rub di su stajali neki dečki..i sad se opalim smijat kad se sjetim kako su se uplašili,. kak su skočili (: oko 8 izzy i ja smo išle kod marije da se preswućemo, sanja i marina su bile kod ane, a simi i daja su ostale u centru..kad smo se spremile,, krenule smo prema ani..sanja i marina su se cerekali..odma znate šta je: pile su!! party nakon što smo krenuli smirile su se,, ali zato je anu tek tad uwatilo ludilo..neki dečko je prolazio na biciklu, ona wrištala na njega..pa je pozdrawljala ko freak swe po redu..neka 3 dečka pozdrawili i nju, pa je stala skakat 'jaaaj, pozdrawili su me' a oni nak gledaju..ajme..!! zatim je sjela na neku glupu i počela plakat. cry nije htjela ić s nama jer je marina NAWODNO rekla da se mi nje stidimo ((pa dobro, malo i jesmo al to niko nije reko))..(: marija ju je nekako odwela nazad kući da poprawi šminku, a mi ošli dalje. kad su se wratile ana je opet pustila koju suzu,, a kasnije bila happy!, ne znam kakwa skroz jer nismo cijelo wrijeme bile zajedno. oko ponoći sam došla kući i odma legla..bila sam uuuužasno umorna.. zijev i sutra dan cijelo wrijeme mi se spawalo..ne znam kad sam se zadnji put tak osjećala.!
..jučer je izzy slawila rođendan..bilo je dobro..stawim wam par sljika..al ne na owom blogu (: na onom drugom na koji was wečina nije otišla..((adresa je TUU!!!,, odma bježte tam)) hwala swima koji su otišli i ostawili komentar;!!
..danas sam se našla sa frendicom koja je išla sa mnom u osnownu!!!..malo sjedile u parku, pa ošle ne sladoled, a zatim na sok u roki!! brbljale smo ko nawijene..ona je upisala tehničku i idemo različite smjene tako da se nećemo puno wiđat..((pozz ineskiss))
..sutra škola!!! NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! cry no eek nono tuzan mad namcor ((kill me)) bilo bi to meni MRWICU lakše primit da ne moram u pol 8 bit tamo..da ne moram u 7 krenut..da se ne moram u POLA SEDAM USTAT ((i ranije))..ajmeeee.. baj d vej prebacila sam se u matematičku.!! idem s anom, dajom i simonom u razred. ((puse wama))!, ofajj..nekako jedwa čekam..ono nowi razred i to, ali neee žeeeelim u školuuu!!! kmeee.,
..jao moji postowi postaju swe dosadniji..nemam wiše šta pisat.! prije sam imala puuuno bolje teme..! a štaš..
..ostawljam was da mi natipkate punjo komentara..hwala što ste čitali moje gluposti..((nije wama baš lako zujo ))
..pussssse!!!


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 02.09.2007. u 19:42 sati.