Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iamanangel

Marketing

Završetak i početak!

Pa... Završilo je još jedno ljeto, nisam dugo pisala, pa da vam se javim. Ima nešto novosti, ali ništa posebno, nemam se na šta požalit niti s čim posebnim pohvalit. Pa za početak... Staro društvo se na neki način raspalo; ljetni posao i neki različiti interesi su nas razdvojili... Ali zato sam upoznala nekolicinu zanimljivih osoba, iako sam ih upoznala dok su oni bili na ljetovanju nadam se da ću se i dalje čut s njima, i da ćemo se viđat ili makar srest na kavi... Lana i ja radile smo po cijele dane pa nam izlasci nisu previše ni padali na pamet, bile smo dosta iscrpljene i bio nam je potreban odmor. Poslje posla išle smo na koktel i tamo se malo zabvile... Nismo htjele da nam ljeto propadne radeći pa smo si subotu odvojile kao dan za izlazak. Letile smo po noćnim klubovima i plesale, zabavljale se i trošile pare, da bi nakraju plakale i žalile jer više nemamo ni kinte u džepu, ali bar smo si pružile malo užitka! No iako je početak nove školske godine, i svi se žale, nadamo se da nam izlazaka neće nedostajati.
Kao što rekoh, počinje nova školska godina, trebamo se potrudili da nam ona prođe što bolje, uspješnije i jednostavnije, tako da u sljedeće ljeto uđemo bezbrižniji i ponosniji sami sobom. Trebamo si organizirati vrijeme za učenje, odmor i izlaske; tako smo Lana i ja odlučile da ćemo si olakšati... i imati vremena za sve! Prvo obavimo sve školske obaveze a zatim ostane li vremena otić na kavu i pošteno se izbrbljat. Vikendom nema nastave, pa te dane odvajamo za izlaske i zabavu; petkom gljiva a subotom neki party ili crikvenica.
Eto sad sam vam dala primjer pa se i vi probajte organizirat za ovu školsku godinu, kako bi na kraju bili što zadovoljniji thumbup... Ja sad idem a vi uživajte... Pusa kiss Pozdrav mah

Post je objavljen 02.09.2007. u 19:06 sati.