Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peoplearestrange25

Marketing

oila, ljudi, imam vam hrpu toga za ispričati, ali prvo vam moram reći da ste malo zahrđali u komentiranju, znam da su sjebali to komanje ali tako je kako je. Sutra škola, buuuuuuuuu a u isto vrijeme jeeeee, a u prošlom postu sam vam objasnila zašto...buuu profesori i jeee društvo, ne?
Ovaj, u petak sam bila u Italiji, bolje rečeno u Udinama kod moje tete i tamo sam se nakupovala najskupljeg pribora za školu, hihi. Onda smo tamo išli u neki ogroman trgovački sentar gdje smo kupili mom bratu torbu, pošto sutra mu je prvi dan škole i išli smo u intersport pokupovati neke stvari za sport, naravno. Ručali smo isto u trgovačkom centru tamo u nekom restoranu, naravno ne u restoranima kao u WTC-u nego u puno, puno ljepšem restoranu. Kasnije smo išli u Grado, to je isto jedan grad u Italiji, na moru gdje smo prespavali na jednu noć isto kod tete, pošto ona ima, jadan stan u Udinama a jedan stan u Gradu. I tako, vratili se mi kući živi i zdravi....i niš nastavili živjeti i dalje....
Image Hosted by ImageShack.us

Sad kad malo pogledam i nisam vam baš hrpu toga ispričala, hmmmmm.....?......., mora da sam nešto zaboravila, čekajte da razmislim..........??????(((((********))))))???????
Eto vidjeli ste moje misli, ah vjerovatno sam cijeli taj tekst skratila. Nisam vam rekla koji pribor, šta točno od pribora, ali mislim da to nije potrebno zra ne? Pa onda vam nisam rekla šta smo točno kupili u intersportu i tako ali to i nije tako bitno. Uff...da se ja vratim temi zvanoj...škola, e pa neznam šta ću stvarno, sad moj vražiji brat krenut u vražiju školu, sad kad razmislim baš se uklapaju, ali uglavnom on vam je ko fol ''the boss'' i on će se tamo pravit važan, tuč će se...., strašno bolje da ne govorim, onda će me izazivati pa će izazivati moje frndice pa.....će ga htjet izbaciti iz škole...itd. Mah baš me briga, neću se uopče osvrtati na njega...ne ne ne ne ne ne ne ne ne.
ok ja mislim da bi to bilo to osim toga da cijeli dan buljim u moje 2 naj serije O.C. i One Tree Hill....mislim, to mi inač enisu naj serije ali eto trenutno su samo one na TV, zapravo i Uvod u anatomiju ali da je ne duljim eto....šta da vam kažem..komajte mi...pozdraff!!!


Post je objavljen 02.09.2007. u 17:26 sati.