Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Pijana subota!

Hello!
Kako ste? Šta ima novo?
Evo ja sam dobro..zapravo tako-tako.
Bila sam jučer vani,bilo je ludo! Bila sam s Marinom,Lelom,Draženom i Bucom. Kikilly nije išla,nešto je bolesna. Kiki,brzo ozdravi!
Našla sam se s njima u parku i kaže meni Lela da ostanemo malo tu jer moramo nešto popit i ona izvadila bocu Blackyja. Ajme majko..mi smo to tako sporo pili,a meni se išlo u Ferrari. Kad sam ja potegla jedan dobar gutljaj..jao..vrtilo mi se kao kad sam bila u Ilači..ma strašno mi je bilo..nikad se više neću napit,hehe! Oni su svi bili normalni,a mene uhvatilo..ma strašno.
Otišli smo do grada do Kikice,ja sam jedva stajala na nogama i priviđali su mi se neki ljudi. E sad..trebalo je bit normalan i stat pred Kikicine starce. Na kraju je sve prošlo dobro samo što me Kiki prvo blijedo gledala i rekla mi da ostanem kod nje prespavat,ali nisam.
Otišli smo do Ferrarija,tamo smo se trijeznili i tak. Marina i ja smo otišle na džuboks,naručile par pjesama i uživale. Počela svirat "Moj je život Švicarska",a meni suze u očima. Sjetila sam se moje Dolike,počela plakat i onda sam je nazvala.
U cijeloj večeri,najsilnije je bilo što smo se Bubi i ja 11 puta slikali. Prvo smo dvaput i kaže Bubi da nevalja,onda smo još jednom pa još jednom..na kraju su nas ostali zasmijavali da nismo mogli ostat ozbiljni.
Iza 00h smo krenili za Vadis. Jedva smo čekali da pojedemo onaj hamburger kod Draženovih. Hvala Bogu pa smo bili potpuno trijezni i imali smo snage jest. Marina i ja smo sjele na stepenice gdje obično jedemo i došli do nas neki frajeri,pitaju oni tko ide u HTT i kaže Marina: ja. Pokazali oni na jednog lika da će ić s njom u razred i svi se odjednom opalili smijat. Bili smo s njima nekih 10 minuta,smijali se do suza,baš je bilo super.
Otišle smo na 10 minuta u Vadis,nismo čak ni plesale,samo sjedile,bilo dosadno i otišle kući.
Eto to je nešto o izlasku.
Ljudi moji,oni koji još uvijek (nažalost) idu u školu..pa imamo manje od 24h slobode!!!!!!!!!!!!!!!!! Jooooooooooooooooooooooj..tako mi se ne ide u školu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tješim se time da valjda prvi tjedan nećemo ništa posebno raditi,a onda mučenje..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................
Ajd,SRETNO SUTRA SVIMA!!!!!!!!!!!!
Evo nekih slikica od jučer.
Pozz&pusa
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 02.09.2007. u 13:04 sati.