Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starbuck

Marketing

Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci...

..ali ponekad su vijesti stvarno bizarne.

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Javier Clemente doživio je u četvrtak navečer u garaži svoje kuće u Saraucu pokraj Bilbaoa nezgodu poskliznuvši se noseći bicikl i nalazi se u bolnici, objavio je u subotu beogradski tisak. Clemente je slomio četiri rebra i ključnu kost, te mu je probijena plućna maramica.


Taj jadni čovjek ili ima garažu na rubu kanjona ili je ovo kao samoubojstvo kad se čovjek izbode 12 puta nožem u leđa i baci se s mosta.



W T F ?!

behold the chicken in human form! :))

U ostalim vijestima:
Jedne švedske novine objavile su karikaturu Muhameda sa psećim tijelom, uz tekst o slobodi govora i vjeroispovjesti.
Pretpostavljam da konkretnu reakciju nećemo dugo čekati. Potpuno sam protiv vrijeđanja tuđih religioznih uvjerenja, te rasnih ili etničkih prepucavanja.
Moram priznati da ne vjerujem u koncept apsolutne slobode. Mora postojati set pravila koji će regulirati količinu gluposti koje mogu proizaći iz mogućnosti da se radi i govori što se hoće. Ljudima ipak na um padaju toliko bizarne i besmislene stvari.
To me opet dovodi do još jedne bitne teme - moći propagande. Cilj je uvjeriti ljude da je baš OVO ono pravo, da je sve drugo loše. Igra se na kartu masovne svijesti koja je često manje inteligencije nego pojedinac.

Generalno razmišljanje je ovakvo - mi ne znamo što je to, ne znamo čemu služi, vjerojatno nećemo to ni koristiti, ako i koristimo bit će to u zanemarivom postotku, ali mi to ŽELIMO SAD I BESPLATNO! I to je naše bogomdano PRAVO! Manje rada, manje znanja, više udovoljavanja sebi, i hop! Na francuskom milijunašu publika pomaže čovjeku i sa 56% sugerira da oko Zemlje kruži Sunce, a ne Mjesec!

Strava jedna.



Post je objavljen 01.09.2007. u 22:08 sati.