Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragoongirl

Marketing

STILOVI SLAVNIH: Obuci se poput Jennifer Aniston




Jennifer se najčešće oblači poput obične osobe, tzv. djevojke iz susjedstva, a ne poput superzvijezda. Njezin stil oblačenja posve je 'prizemljen' i nije ga teško uklopiti u izgled bilo koje djevojke jer i kad je posve dotjerana – opet je klasično lijepa. Slijedi ove savjete ako želiš u svoj svakodnevni izgled ubaciti i nešto od onog što slatka mala Jen voli nositi





TRAPER

Oblači mnogo trapera - Jennifer se najčešće fotografira u nekom dijelu odjeće koji je napravljen od bezvremenskog trapera. Najčešće su to hlače, a gore je topić ili obična majica ili košulja. Voli i odrezati obične trapke i onda ih nositi kao kratke hlačice, što je također vrlo zgodno.


Jennifer voli odrezane trapke i sive majice


NATIKAČE

Uz traper najbolje idu natikače, koje Jen jako voli. Lako ih je obuti i izuti te obožavatelji širom svijeta lako kopiraju njezinu najomiljeniju obuću. Također, na nožnim prstima voli nositi i prstenčić.

MAJICE

U ormaru imaj više majica i topića. Jennifer voli ovaj odjevni predmet, posebice u bijeloj boji. Također, voli i majice s fora fotkama na sebi.



BOJE

Najviše joj se sviđaju neutralne boje, pa tako uz traper obično nosi bijeli ili sivi gornji dio odjeće. Vrlo rijetko je se može vidjeti u nečem vrlo blještavom i sjajnom.

DOTJERIVANJE

Kad se želiš dotjerati – pazi na eleganciju i klasiku. Na crvenom tepihu Jen obično nosi haljine jednostavnih linija i u crnoj boji, ponekad u tamnoplavoj. Kosa joj je najčešće raspuštena.

NAKIT

Kad se odlučiš za nakit, neka to bude nešto vrlo jednostavno i maleno. Prsten na nozi, tanki lančić ili jednostavne naušnice uz traper idu fantastično, a kad je elegantna, također ne pretjeruje u modnim dodacima.

Traper i topići za svakodnevni look

KOSA

Kosa joj obično pada ravno i prirodno. Nema ukrasa, a tek je ponekad digne u rep.

TEN
Ni previše taman ni previše blijed, ali uvijek određena, pristala nijansa.

Dakle, želiš li izgledati poput ove slavne glumice, vjerojatno ti neće biti previše teško. Jer, sve vezano uz njezin izgled poprilično je jednostavno, decentno i, što je bitno napomenuti, nije skupo.




Post je objavljen 01.09.2007. u 17:22 sati.