Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lilyofthevalley

Marketing

NEeeEeEEEeEeEeeEeeEeeeeEeE!!!!

Danas je 1.9., znači još samo dva dana do škole.Neee!A baš mi je bilo super na praznicima.Šteta kaj su tak brzo prošli i šteta kaj je ovaj tjedan šugavo vrijeme.A kaj ćeš.
Inače ja ću sad 2. razred.Trebala sam ići treći,ali mi se nije dalo učiti baš nekaj pa sam fino pala.Ali ima to i svoje dobre strane.Nemam više one grozne,katastrofično odvratne profesore koje sam imala kad sam prvi put išla u 1.razred,a i dopao me bolji i normalniji razred.U prošlom su razredu većinom svi slušali cajke.A u ovom smo miješani.Netko ih sluša,tj. nekolicina njih, ali dobro.Nisu ni one za bacit.
Jedna od loših strana je ta da bi se sad napokon riješila latinskog.Fakat mrzim taj predmet,znam da je većina jezika bazirana na njemu i treba za neke faksove,ali haaalooo,on je MRTAV,pokoj mu vječni.Sve te konjugacije,deklinacije,zamjenica,pridjeve,prijedloge,priloge,perfekte,prezente,riječi i sve ostale gluposti najblaže rečeno ,mrzim!!!
E da!Jučer je Renati bio rođendan!Trebala ga je danas slaviti,ali ide na Špancir fest na Zabranjeno pušenje ili Hladno pivo,ne zna ni ona,ali je najvjerojatnije ono prvo.Koje god bilo oboje ih voli,kao i ja tak da nema kaj propustiti.Rođendan onda slavimo iduću subotu.Najvjerojatnije će izlazak ići ovim redom Zvuk-Ribnjak-Melin ili tak nešto.Ne da nam se biti samo na jednom mjestu cijelo vrijeme tak da mijenjamo ko i svaki put kad idemo van.

myspace

myspace




Post je objavljen 01.09.2007. u 17:02 sati.