Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxbloodyhellxx

Marketing

99 Death Eaters go by...

Ojla svima! Evo napokon pišen novi post. Sorrite stvarno, nisan Van ni na komentare odgovaala, ali jednostavno nisan uvatila vrimena za to.

Ovih dana mi je bilo OK. Bila san dosta na Mertojaku i bilo mi je super. Opet ću reć da mi je previše ža šta san priselila školu, a još više mi je ža šta više tamo ne živin. Valjda san previše vezana za taj kvart. Ipak san tamo živila skoro 9 godina. U moj bivši razred dolazi novi lik. Ala ono zadnju godinu. Da san bar ja na njegovon mistu. Ale to, jbg sad priživit ću još godinu. Nije da mi je u ovoj školi užasno, dapače ima stvarno ljudi koji su mi previše dragi, ali ipak ja na neki način 8.c s Merojaka smatran još uvik svojin razredon.

Jučer san bila na Dorijinom rođendanu. Bilo nan je odlično. Amo reć da je to opet bia neki girly rođendan, ali ionako ovi muški odavde se baš i nemogu smatrat muškima (čast iznimkama). Išli smo na pizzu u Masline, a onda smo išli na Obojenu. Malo je bilo spuky kad smo išli do Obojene onako u mračini. Ja san išla isprid svih jer san svitlila put svitlon na mobitelu. Tina je rekla da je podsjećan na one ženske iz horrora koje idu po šumi sa svjetiljkon, hehe. Onda smo na Obojenoj jeli kolačem, zajebavali se, pivali, pričali strašne priče (gospođa Cukar, hehe), a neki su se čak i kupali. I tako. Ma bilo je predobro.

Eeee znate šta san otkrila?! Postoji vrsta glazbe koja se zove Wiz (wizrad) rock. Oni ka pivaju o Potteru i drugin likovima. Nije to sprdancija, oni su HP fanovi. Ma prejaki su. Preporučan fanovima da poslušaju Harry and the Potters, Draco and the Malfoys, The Remus Lupins, Remus and the Lupins, Moaning Myrtles, Roonil Wazlib, The Whomping Willows, Ginny and the HeartBreakers... Ja san skinila 2 albuma oh Harry and the Pottersa i skroz san uživljena, hehe. E a naslov je iz pisme 99 Death Eaters od Draco and the Malfoysa.

Ajoj, škola počinje preksutra... Nisan ludo sritna zbog toga, ali ipak mi je na neki način drago. Ne volin ja baš previše lito. Vrućine, more, kupanje, nisan ja za to. Ako me se baš pita, volin zimu i zimske praznike. Ali da ne skrećen sa teme. Škola počinje, ali osmaši iz moje škole imaju samo tri dana škole jer za 5 dana idemo na ekskurziju!!! Baš se radujen tome. Nadan se da će nan bit super. Idemo u zagorje, ali nije zapravo lokacija previše važna, važnija je ekipa. Jedino mi nije drago šta idemo na 4 dana od četvrtka do nedilje, ali svejedno. Jedva čekan...

Za kraj ide štafeta koju mi je predala Zmaja :

1. Opiši se u par točaka:
hm... šta da kažen o sebi? Pa ja san jedna teenagerica, promjenjovog raspoloženja, uglavnom optimistična, dobra prijateljica (bar mislin da jesan), veliki HP fan,osoba sa smislon za humor i razredni klaun, znan bit sramežljiva i teško se otvaran.

2. Par rečenica o meni:
Odlična san učenica iako stavrno ne ulažen previše truda u to. Volin ić na treninge jer su mi super. Smatran da san dobra osoba. Nekad se može učinit da san zločesta, ali nikad ne bi nekoga ozbiljno povridila.

3. Pitalice
a) istina ili laž?
Pa ja naravno preferiran istinu. Ja isto nekad lažen, ali ne volin kad se meni laže

b) mržnja ili oprost?
Nisan neko ko bi moga mrzit nekog cili život. Lako opraštan ljudima iako to zna bit loše.

c) motor ili auto?
Iako su mi motori super, ja biran auto. Sigurnost i udobnost na prvon mistu.

d) nogomet ili košarka?
Nije mi drag nogomet. Obožavan košarku.

e) ljubav ili novac?
Eee ovo je teško. Ljubav je ljubav, ali ne možeš bez novca. Neznan, stvarno...

4. Tri želje od zlatne ribice:- zdravlje
- dobar život
- dovoljno love

5. Kako se vidin u životu?
Pa vidin se ka osobu sa završenin fakson, sa poslon koji ću volit i sa nekakvon familijon.

6. Osobe bez kojih ne mogu zamislit život:
Moja familija i naravno moji pravi prijatelji kojih je malo, ali su vridni i koje triba čuvat.

Eto to bi bilo to. Štafetu predajen svima koji je žele. Uživajte još ova dva dana, provedite se šta bolje možete. Arrivederci!!!




Post je objavljen 01.09.2007. u 14:41 sati.