Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

SJUTRA VEČE SVEČANO OTVARANJE "CREATIVE STUDIA EXCLUSIVE JELENA BY ZORAN"

Najsavremeniji centar ljepote

Podgorica - Svečano otvaranje "Creative studia exclusive Jelena by Zoran", biće upriličeno sjutra sa početkom u 21 čas. Ovaj centar ljepote nalazi se na Bulevaru Džordža Vašingtona, u dvorišnoj strani "profesorske zgrade".
Ovo će biti najsavremeniji centar ljepote u ovom dijelu Evrope koji će na jednom mjestu objedinjavati kompletne usluge frizera i kozmetičara. U centru će biti korišćeni najsavremeniji aparati i metodi za kozmetički tretman, a za dobar izgled klijenata biće zadužen tim vrhunskih frizera.
Dorian Bejron, export manager renomirane kozmetičke kompanije "Damines", prisustvovaće otvaranju centra, a ujedno će sa Zoranom Vukčevićem, direktorom "D.O.O. Kuća mode i ljepote Zoran" potpisati ugovor o saradnji.
Vukčević će potisati i ugovor sa Milanom Ćuićem, menadžerom renomirane japanske kompanije "Matsuzaki" za Istočnu Evropu, koja je svjetski lider u proizvodnji makaza za frizere.
U revijalnom dijelu programa tim vrsnih frizera i kozmetičara izvešće mini reviju glamuroznih i ekstravagantnih frizura.
Popularna crnogorska grupa ?No Name? tako?e će nastupiti u revijalnom dijelu programa.


Evo napokon da su se spomenuli negdje u novinama.sretan



Post je objavljen 01.09.2007. u 12:42 sati.