Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...i tak ti ja u spiki s cijelom planetom...

Neki dan sam slučajno nabasal na jednu internet stranicu s raznim testovima, i kad sam skužil kaj se sve na toj stranici može, (sad bi trebal nekak završit opako rečenicu, al ne znam kak)...fakat je supač (jebiga, to je najbolje čeg sam se sjetio).
Ukratko: otiđite na google tražilicu i naškrabajte u onaj izduženi pravokutnik riječ "tickle". I kad vam se otvori ona lista, odite na prvu stvar. Ima bilijun testova (koji vam "kao" govore kakvu imate osobnost, i prilično su istiniti), učlanite se u taj tickle (sam si trebate izmislit ime, i ne zaboravit password; to je sve); i usput dok riješavate razne tesove (IQ test, sex test, history test, i još pun kurac zanimljivih testova, tu sam samo one dosadne spomenuo jer imaju kratka imena), možete se dopisivat s ruljom iz cijelog svijeta. Evo baš maloprije sam se dopisival s nekim moronom iz Indije, koji svira u lokalnom Budinom bandu, a svira heavy metal i hip-hop (?), i boji se pauka. Stvorite si svoj profil, ubacite koju sexy slikicu. I a je to, tj. i to je to!
A fakat ima fora testova. Npr. jedan test se zove "kojem Prijatelju najbolje sličiš" i moj rezultat je Chandler, prek jednog testa sam skužil da sam u prošlom životu bio pas (al, kad ti kao daju činjenicu, dalje te idu prcat: pa sam bio jedan ekstremno ljubomoran beagle na jednoj farmi u Idahou; i to ženski beagle).
Ak niš drugo, otiđite i sam bar pogledajte kad vam bude dosadno.
A sad vas ostavljam s moja dva bradata frenda.



Post je objavljen 01.09.2007. u 09:53 sati.