Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levat

Marketing

Mjah

Kraj jedne jebene sedmice. Vise me je dotukao nedostatak posla nego ubitacni ritam zadnja 2 mjeseca. Ono trcis i odjednom ko koyot pretrcis do polovine provlije, pogledas oko sebe zbunjeno i strovalis se na dno.

Anin odlazak je samo pogorsao situaciju. Danas sam cijeli dan proveo u studiju snimajuci i slusajuci nebuloze o kriminalistici i zastiti na radu. Interesantno bude jedno sat-dva, a poslije hoces da se ubijes. Kada je trebalo spakovati kamere nigdje nikoga nije bilo; kurve se isunjale kuci na 3-dnevni vikend.

Svi su mi poceli smetati - od sefa i glupavih emailova tipa "diskusije na casu A teku dobro,mogli bi naci nacin kako da ih takve i odrzimo". Ko moze izvaliti takvu nebulozu i ostati ziv? Ako studenti drze diskusije na nivou, koji kurac ja trebam da izmisljam metode da ih takve i odrzim.

Sad mi je lakse :p

Prvi casovi su protekli OK. Moj izbor univerziteta je bio pun pogodak. Profesori su me posebno impresionirali. Dr. Anglin je bio profesor matematike a sada predaje "Instructional Design" (koordinator programa). Dosta vremena sam provodio pokusavajuci da skontam o cemu on zapravo govori i psujuci u sebi sto nisam malo bolje studirao GRE rijecnik. Ruku na srce, on je jedan od najelokventnijih osoba koje sam ikada upoznao.

Dr. Swan je novi profesor - tek prihajao sa Virginija U. Ali i on, kao sto je i za ocekivati, je jako dobar pedagog i vrsan poznavatelj materije.

Buff State i UB su dobre skole i meni jako drage ali ovo, mili moji, je jedan skroooooz novi nivo. Nema vise zajebancije zubo

Post je objavljen 01.09.2007. u 03:20 sati.