Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Apotekari zaustavili Rakitića

U prvom susretu četvrtog kola Bundeslige, Schalke Ivana Rakitića nije na svom terenu uspio doći do druge prvenstvene pobjede. Bod iz Gelsenkirchena odnio je Bayer Leverkusen...
Trener domaćina Mirko Slomka odlučio je susret započeti iznimno ofenzivnu, pa je pred 61 482 gledatelja na rasprodanoj Veltins Areni Schalke istrčao sa čak tri napadača te našim Rakitićem na poziciji polušpice.
Upravo je hrvatski reprezentativac u 11. minuti mogao dovesti Schalke u vodstvo, no na odličan ubačaj Asamoaha domaća je desetka iz izgledne situacije pogodila tek vanjski dio mreže. Domaćini su do vodstva ipak stigli u posljednjim trenucima prvog dijela. Pander je ubacio s lijeve strane, a Kuranyi u skoku nadvisuje Hagguija i glavom matira gostujućeg vratara Adlera.
U nastavak susreta bolje su ušli gosti, što im se isplatilo već u 53. minuti. Rolfes je u situaciju jedan na jedan izbacio Gekasa, vratar domaćih Neuer brani prvi pokušaj, no iz drugog pokušaja grčki napadač uspjeva donijeti Bayeru zjednačenje.
Izjednačujući pogodak nije šokirao domaćine, koji su svim snagama krenuli po novo vodstvo. U tome ih je spriječio sjajno raspoloženi vratar gostiju Rene Adler, koji je u 59. minuti tri puta sjajno reagirao, a dvije minute kasnije Greško je na gol liniji spasio siguran pogodak domaćina i sačuvao svojoj momčadi uvijek vrijedan bod iz Gelsenkirchena.
Bundesliga, četvrto kolo, prvi susret:
Schalke - Bayer Leverkusen 1:1

Post je objavljen 31.08.2007. u 23:11 sati.