Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/galjufova

Marketing

Novi biseri vezani uz probijanje Galjufove


Stanari Galjufove ulice su se, na poziv gradskog Ureda za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo i komunalne poslove, dana 28.kolovoza izjasnili i naveli niz razloga protiv otvaranja ulice na Vlašku.

To nije spriječilo isti taj ured da već sutradan, dakle 29. kolovoza izda lokacijsku dozvolu za rekonstrukciju Galjufove ulice.

Iako rok za žalbu na predmetnu lokacijsku dozvolu iznosi 15 dana od datuma primitka dozvole, a potom može proteći i do dva mjeseca za razmatranje žalbe i izdavanje građevinske dozvole, Bandićev specijalni savjetnik i priručni psihijatar, Zdravko Čokić, u današnjem Jutarnjem listu hrabro izjavljuje da će do iduće srijede radovi u Galjufovoj biti dovršeni, a već u četvrtak će biti dobivena građevinska dozvola za njezino probijanje na Vlašku.

Dakle, slijedi repriza još jednog ekspresnog provođenja rješenja, kao i u slučaju famoznog drveta koje je posječeno predvečer uoči velike Gospe, istog dana kad je izdano rješenje za njegovu sječu i također bez poštivanja 15-dnevnog žalbenog roka.

Zar još uvijek misle da mogu raditi baš sve što im se svidi, kad im se svidi i gdje im se svidi? Ili žele novu inspekciju za vratom?

Pametnima bi bilo i jednom dovoljno, a najpametnijima?

Post je objavljen 31.08.2007. u 21:29 sati.