Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Trener Ajaxa: Dinamo je jaka momčad, ali mi prolazimo

Trener Ajaxa Henk ten Cate kratko je prokomentirao današnji ždrijeb Kupa UEFA koji je njegovoj momčadi dodijelio našeg prvaka.

"Nismo dobili protivnika kakvog smo priželjkivali, ždrijeb i nije baš idealan za nas. Dinamo ima jaku momčad, ali mi bismo se trebali kvalificirati za sljedeće kolo" - rekao je Ten Cate, prenose službene stranice kluba.

"Hrvatski nogomet je na visokoj razini gledajući tehnički" - smatra Ten Cate.

Na komentar novinara kako je Dinamo trenutno prvo na ljestvici u HNL-u sa 18 bodova iz šest kola, Ten Cate je odgovorio: "Još ne mogu komentirati detalje oko zagrebačke momčadi. Prvo moram pogledati nekoliko video snimaka i pogledati ih kako igraju. No, meni se čini kako se mi moramo plasirati dalje".

Navijači koji imaju godišnje ulaznice za domaće Ajaxove utakmice na utakmicu prvog kola Kupa UEFA s Dinamom moći će ući besplatno, priopćio je klub dodajući kako time želi zahvaliti navijačima koji su bili uz klub i u teškim vremenima.

"U prvom kolu moramo svi zajedno dati sve od sebe u pružanju podrške klubu na tribinama. Računamo na vaš dolazak" - stoji na službenim stranicama kluba.


Post je objavljen 31.08.2007. u 21:19 sati.