Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Barcelona traži pobjedu

Drugo kolo španjolske Primere nosi nove uzbudljive susrete. Prve pobjede u novom prvenstvu tražit će Barcelona kod kuće i Valencia u gostima. Derbi kola igra se u Villarrealu gdje gostuje Real...

Villarreal je u prvom kolu iznenadio sve i s laganih 3:0 porazio Valenciju na Mestalli. Ovog tjedna čeka ih još jedan težak susret. U goste im dolazi branitelj naslova madridski Real. Madriđani su prošle subote u gradskom derbiju bili bolji od Atletica s 2:1. Igra prvaka nije bila impresivna i Schustera čeka još puno rada ako želi obraniti naslov.
Još više od Reala razočarala je Barcelona. U Santanderu su odigrali mršavih 0:0 protiv Racinga. Ronaldinho i društvo imali su loptu u posjedu veći dio utakmice, ali nisu stvorili niti jednu konkretnu priliku. Nisu imali pravu prigodu sve do 86. minute kada je Henry glavom zatresao vratnicu. Francuz će najvjerojatnije zaigrati od prve minute i Barca će sigurno biti opasnija u susretu s Athleticom.

Nakon što je prošle sezone završila na trećem mjestu, Sevilla je odmah najavila da će i u novoj sezoni pucati visoko. Prošle subote pomeli su Getafe s 4:1 uz odličnu igru Kanoutea i Fabiana. U gostima kod Osasune Sevilla bi trebala dokazati da je odlična momčad i bez većih bi problema morala upisati novu pobjedu.
Valencia će pokušati protiv novopridošle Almerije popraviti loš dojam sa samog početka. Quiue Flores doveo je osam novih igrača, a dvojac na koji će sigurno u budućnosti najviše računati su vratar Timo Hildebrand i napadač Nikola Žigić. Naš jedini predstavnik u Primeri, Marko Babić, predstavit će se prvi puta navijačima u Sevilli u susretu Betisa i Espanyola.
Primera, 2. kolo:
Levante - Murcia, Zaragoza - Racing Santander, Atletico Madrid - Mallorca, Betis - Espanyol, Barcelona - Athletic Bilbao, Getafe - Recreativo, Osasuna - Sevila, Valldolid - Deportivo, Almeria - Valencia, Villarreal - Real Madrid.

Post je objavljen 31.08.2007. u 21:19 sati.